TV VLAANDEREN

TV VLAANDEREN

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 02-403 03 33Klanttevredenheid:   6.3 /10 - 92 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   6.3/10


Er zijn 92 beoordelingen geschreven over TV VLAANDEREN. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door TV VLAANDEREN of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

  •    6.0/10
  •    6.0/10
  •    7.0/10
  •  
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 92 reviews
TV VLAANDEREN
Al 12 jaar een trouwe klant bij tv vlaanderen

Review geplaatst op 22 januari 2018, 18:27, door anoniem uit regio Hasselt

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds 12 jaar heb ik Satelliet tv bij Tv Vlaanderen en reeds een schotel gedurende 25 jaar. Geen enkele dag zonder beeld en de beste beeldkwaliteit! Heb je slecht beeld bij regen? Dan staat je schotel niet goed uitgericht. Dit is niet de schuld van de provider! Laat je schotel correct uitrichten met apparatuur! Het zenderaanbod is eindeloos want naast Tv Vlaanderen ontvang je nog eens extra 400 zenders via satelliet. Daar kan de kabel of proximus nooit tegenop!

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (2) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Slechte dienstverlening

Review geplaatst op 24 november 2017, 20:13, door Maurisette De Smaele uit regio Lochristi

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik zal tv Vlaanderen aan niemand aanraden. Als het regent, geregend heeft of zal regenen krijg ik " geen signaal " Bij sneeuwbuien zal dit dus wel hetzelfde zijn. Ik heb nu Stievie genomen om bij slechte ontvangst tv te kunnen kijken op mijn iPad. Moest het niet zijn dat ik tv Vlaanderen ook gebruik in ons vakantieverblijf in Frankrijk ik had al lang bedankt voor jullie fantastische dienstverlening.'

- Maurisette De Smaele (Lochristi)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (2) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
De prijs is redelijk goed , maar de prijs wordt verhoogd door zenders waar ik geen behoefte aan heb.

Review geplaatst op 30 juni 2017, 19:57, door anoniem uit regio Bocholt

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik vind het niet kunnen dat steeds de prijs verhoogd wordt om dan het zenderaanbod te vermeerderen met zenders die door de klant niet bekeken worden en ook niet om gevraagd heeft , dit komt niet overeen met het zenderaanbod waar de klant voor gekozen heeft die jullie aangeboden hebben in die tijd , eigenlijk zou de klant moeten kiezen welke zenders hij wil voor die prijs verhoging die door de jaren zijn uitgevoerd .

- anoniem (Bocholt)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (13) | Neen (2) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Slechtste dientsverlening ooit met een bedrijf meegemaakt!

Review geplaatst op 30 september 2016, 12:04, door Nathan Verbeeck uit regio Rumst

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wegens lang verblijf in het buitenland zijn mijn twee kaarten 2,5 maand gedeactiveerd, heb bij thuiskomst onmiddellijk de rekeningen betaald MET schadebeding wat logisch is. Maar mijn kaarten worden niet geactiveerd ( nochtans hebben ze de betaling ontvangen ) nadat ik met één of ander incasso kantoor contact heb opgenomen? heb de klantendienst gebeld: HOPELOOS, de eerste keer werd de telefoon gewoon op haak gegooid, de tweede keer bleef de operator maar herhalen dat ze de betaling ontvangen hadden maar niet konden activeren, op mijn vraag om mij door te verbinden met iemand die beslissingsverantwoordelijkheid had was steeds het antwoord: is niet mogelijk, klachtendienst van TV Vlaanderen: is niet mogelijk, blijkbaar is de bedrijfspolitiek daar: ontvang en scheep de mensen af.

- Nathan Verbeeck (Rumst)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (21) | Neen (6) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Geen vlaamse zenders in spanje heel slechte ontvangst van asta 3

Review geplaatst op 30 maart 2016, 21:31, door anoniem uit regio Hechtel-Eksel

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

geen vlaamse zenders in spanje gans de de tijd storing en wegvallen van vlaamse zenders op astra 3

- anoniem (Hechtel-Eksel)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (19) | Neen (7) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Uitstekend en zeer zuiver hd beeld

Review geplaatst op 09 februari 2016, 11:41, door Gl.e uit regio Denderleeuw

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Heb nu all-in-one van Tvv en moet zeggen... super! De snelheid van mijn internet is zowaar voor mij althans verdubbeld en krijg nu 100/20. Voor de schotel gebruik in een Fuba 78cm met regenkap en moet zeggen, heb zelden of géén beelduitval. Enkel bij hevig onweer/bliksem dan wat blokjes of effe zwart maar dit is te verwaarlozen op een gans jaar! Heb verscheidene aanbieders van HD tv geprobeerd maar via satelliet heb ik het beste resultaat. Ook gebruik ik geen decoder maar werk ik met de module rechtstreeks in de tv wat voor ons een gebruiksgemak betekend. Opnemen doen we dan weer met een externe schijf aangesloten op de usb poort van de tv.

- Gl.e (Denderleeuw)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (21) | Neen (5) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Alles kan beter

Review geplaatst op 22 januari 2016, 20:06, door anoniem uit regio Gent

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zelfs bij weinig regen,weinig of geen ontvangst. De installateur weet het ook niet meer.

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (9) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Gemakkelijk wanneer je een camper of caravan hebt

Review geplaatst op 06 juni 2015, 16:00, door anoniem uit regio Kruibeke

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Astra 3 heeft wel een te zwak signaal, zelfs bij matige regen valt beeld weg zelfs bij een kwaliteitsniveau van 80, dit is zeer frustrerend Astra 1 blijft wel een goed signaal uitzenden Dit probleem zou dringend moeten opgelost worden door tvv

- anoniem (Kruibeke)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (18) | Neen (3) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Voldoende zender keuzes maar klantendienst moeilijk bereikbaar

Review geplaatst op 29 mei 2015, 20:07, door anoniem uit regio Vloesberg

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sinds uitsluitend HD zeer slechte ontvangt en storingen bij lichte regenval,Geen alternatief om naar de standaard over te schakelen daar had je tenminste wel beeld,beter iets dan niets

- anoniem (Vloesberg)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (19) | Neen (1) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Prijs kwaliteit is zeer goed. tot hiertoe geen probleem met klantendienst

Review geplaatst op 07 maart 2015, 21:42, door Hoste Danny uit regio Temse

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben momenteel al 7 jaar klant bij tv-vlaanderen, en tot hiertoe geen enkel probleem gehad.Ik heb alles zelf geplaatst van schotel tot kabels en decoder en alles werkt perfect, Van beelduitval is zo goed als geen sprake, wat bij telenet of belgacom wel het geval is als ik mijn buren hoor praten. Bij tv-vlaanderen geniet ik momenteel van 462 zenders van over de hele wereld met perfecte beeld en geluidskwaliteit en de meeste HD zenders. TV-Vlaanderen is momenteel de enige die dolby surround of DTS doorstuurt bij films of andere uitzendingen. Ook niet vergeten het grote aantal radiozenders die men kan ontvangen zowel digitaal als stereo. Ik ben nu ook van plan mijn internetverbinding bij tv-vlaanderen te nemen omdat ik daar goede referenties over hoor van andere klanten.

- Hoste Danny (Temse)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (20) | Neen (8) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 92 reviews

Beoordelingen door echte klanten over TV VLAANDEREN

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over TV VLAANDEREN, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar TV VLAANDEREN? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u TV VLAANDEREN als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of TV VLAANDEREN hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .