Telenet

TELENET

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 015-66 66 66Klanttevredenheid:   0 /10 - 342 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn 342 beoordelingen geschreven over Telenet. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Telenet of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Telenet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 342 reviews
Telenet
Tevreden klant :-)

Review geplaatst op 24 november 2016, 14:01, door Schockaert Donald uit regio Gent

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Maar heb een probleempje, elke dag word ik gebeld (heden 24-11 om 13u45). Telkens wanneer ik opneem wordt de verbinding verbroken, is dit kwaad opzet of gewoon verkeerd verbonden? Kunnen jullie dit opzoeken en kijken of het steeds van dezelfde abonnee is? Dank bij voorbaat. Schockaert Donald

- Schockaert Donald (Gent)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (21) | Ongepast?

Telenet
Goed, maar te duur

Review geplaatst op 20 november 2016, 13:14, door anoniem uit regio Zwijndrecht

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Veel te duur in vergelijking met Orange, edpnet, tv Vlaanderen, Proximus

- anoniem (Zwijndrecht)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (21) | Neen (9) | Ongepast?

Telenet
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 01 november 2016, 11:42, door J H uit regio Heusden-Zolder

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tot nu toe werkt alles perfect...

- J H (Heusden-Zolder)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (19) | Ongepast?

Telenet
Pluim voor het hele team telenet

Review geplaatst op 14 oktober 2016, 22:55, door Jakobus uit regio Balen

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

telenet is beter dan al die andere oplichters en dan zevert er 1 mijn televisie heeft slecht beeld . we koop dan gen tv bij een groothandelaar voor 500 euro . mijn tv 3 d full hd en al er op en aan . prijs kleine handelaar 2989 euro .groothandelaren kopen ze met de vleet aan . 2 jaar garantie en een jaar later defekt om de haverklap . wat zit een groothandel ermee dat jou tv lapot gaat . de tvees bij een groothandelaar zijn allemaal afgerkeurde tvees waar altyd wat aan is . ik betaal liever 1000 euros meer en ik heb 20 jaar plezier van mijn pc . dus kraak telenet niet af .

- Jakobus (Balen)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (80) | Ongepast?

Telenet
Facturen per mail

Review geplaatst op 11 oktober 2016, 13:53, door anoniem uit regio Wellen

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jaarlijks krijg ik tot wel 2x toe de mededeling dat ik mijn facturen niet meer per post maar per mail zal ontvangen. Ik vroeg daar echter nooit om en heb papieren facturen nodig. Telken dien ik dan ook weer contact op de nemen om dit te wijzigen. Het gesjacher met die facturen mag voor mij stoppen, en graag niet zonder navraag zomaar wijzigen.

- anoniem (Wellen)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (23) | Neen (5) | Ongepast?

Telenet
Goede sevice alleen niet met mobiele telefoon

Review geplaatst op 06 oktober 2016, 21:39, door anoniem uit regio Bilzen

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ongeveer 2 maanden overgestapt op WIGO tevreden van alles behalve van de verbinding voor smartphone hebben hier op mijn adres totaal geen verbinding,na mavraag via de telefoon kreeg ik als antwoord dat wij voor telenet in een zwart gat wonen waar bijna geen verbinding mogelijk had men mij dat eerder laten weten was ik niet over gegaan tot WIGO,bij proximus had ik wel verbinding

- anoniem (Bilzen)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (4) | Ongepast?

Telenet
Héél goede dienstverlening

Review geplaatst op 27 september 2016, 23:37, door Jan Coremans uit regio Mechelen

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Uw medewerkster heeft mijn probleem met vaste telefoon op een heel efficiente en vriendelijke mannier opgelost . Dinsdag na 18u Tel.nr 015330660 PROFICIAT

- Jan Coremans (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (3) | Ongepast?

Telenet
Vriendelijk aan de telefoon maar digitale tv trekt op niks

Review geplaatst op 26 september 2016, 20:23, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ze zijn tegen mij altijd vriendelijk aan de telefoon, maar hun digitale tv trekt op niks meer. Ik heb storingen, progamma's worden ofwel niet volledig of helemaal niet opgenomen, ik moet praktisch iedere dag mijn digibox resetten waardoor ik telkens een uur moet wachten....En de enige oplossing dat er dan is, is om een nieuwe digibox te gaan halen en dan ben je al je progamma's kwijt. En het helpt toch niks want binnen een paar maand heb je hetzelfde probleem. Maar ja ze zijn overal zo dus op een ander zal het niet veel beter zijn.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (9) | Ongepast?

Telenet
Ben zeer tevreden.

Review geplaatst op 23 juli 2016, 21:08, door anoniem uit regio Brugge

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben al sedert maart 1999 klant bij Telenet. Zeer goeie service, zeer vriendelijk en behulpzaam maar wel duur, maar krijgt veel waar voor je geld, wel duurder dan in het buitenland, zou hun prijzen mogen verlagen. Contact met medewerkers is zeer positief.

- anoniem (Brugge)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Neen (6) | Ongepast?

Telenet
Buiten de voicemail een goede dienstverlening

Review geplaatst op 01 oktober 2015, 00:48, door anoniem uit regio Turnhout

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ik heb pas een nieuw gsm abonnement en ben nu verplicht die voicemail op mijn gsm te gebruiken .Ik krijg nog niet eens de tijd om op te nemen en dat kan niet ongedaan gemaakt worden ,zo kan ik ook wel geld verdien als ik dan zelf telkens terug moet bellen. Ik vind het niet eerlijk en hoop dat ik ergens anders een beter abonnement zonder de voicemail kan vinden.

- anoniem (Turnhout)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (17) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 342 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Telenet

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Telenet, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Telenet? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Telenet als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Telenet hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .