Scarlet

SCARLET

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 02-275 27 27Klanttevredenheid:   7,9 /10 - 203 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   7,9/10


Er zijn 203 beoordelingen geschreven over Scarlet. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Scarlet of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Scarlet

  •    9,2/10
  •    5,9/10
  •    8,5/10
  •  
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 203 reviews
Scarlet
Prima! geen enkele rden tot klagen!

Review geplaatst op 04 februari 2018, 14:32, door anoniem uit regio Maaseik

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik lees hier soms allerlei berichten (klachten) over Scarlet. Bij ons werkt het uitstekend, geen (maar dan ook echt GEEN) enkel probleem gehad. Alles verloopt correct, zeer vriendelijke service en duidelijk. Ik begrijp niet dat er nog zijn die twijfelen! Velen van ons familie en vrienden zijn overgestapt. Waarom teveel betalen??

- anoniem (Maaseik)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (2) | Ongepast?

Scarlet
Betrouwbaar, snel gefixt, heel goed opgevolgd!

Review geplaatst op 20 januari 2018, 13:40, door Beauty Home Young uit regio Zedelgem

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nooit meer TV Vlaanderen! Hun technieker zei "over 15 minuutjes is alles OK". Niet dus! Wekenlang geen telefoon, bancontact, internet. Niets werkte nog. Wekenlang met GSM bellen. Geen enkele hulp, alleen dure belkosten. Vh kastje naar de muur. Gesmeekt bij Proximus om AUB terug te komen. We waren bang om te verhuizen nr Scarlet, echt! Maar wat een snelle goeie service bij SCARLET! Alles is probleemloos opgevolgd. Technieker was klaar in 45 minuutjes. Alles werkte meteen perfect. Amper verschil met Proximus wel stukken goedkoper. Het enige die ontbreekt is n hotspot.

- Beauty Home Young (Zedelgem)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (2) | Ongepast?

Scarlet
Bedroevende eerste ervaring ...

Review geplaatst op 15 januari 2018, 21:59, door anoniem uit regio Moerbeke-Waas

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Installatie was vorige week vrijdag. Enkel digitale tv werkt. Geen internet of telefoon. Ook niet na 3u aan de lijn hangen. Na 5 dagen sturen ze een technieker. Ik hou mijn hart vast ....

- anoniem (Moerbeke-Waas)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (1) | Ongepast?

Scarlet
Een onbetrouwbare dienst qua installatie

Review geplaatst op 15 december 2017, 17:05, door anoniem uit regio Brugge

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

overschakeling van proximus naar trio Scarlet gedaan op 7/12/17 volgens afspraak . Telefoon aansluiting is pas een week later in orde, mijn TV aansluiting nog altijd niet dit is nu reeds 8 dagen . Bij contactname krijk ik geen duidelijke uitleg over het probleem . Het wordt voorgelegd, dossier wordt opgemaakt maar pas bekeken na 3 werkdagen enz .

- anoniem (Brugge)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (3) | Ongepast?

Scarlet
ik zou het nooit meer doen!

Review geplaatst op 22 november 2017, 16:41, door Patricia uit regio Lier

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

de prijs is minder laag dan ik gedacht had, extra pakket kost als snel € 10. Van de kwaliteit kan ik nog niks zeggen, die is tot hiertoe wel redelijk ok, buiten het wegvallen van de ondertitels nog geen echte problemen ondervonden. Maar de klantendienst? jongens toch wat een vriendelijke knoeiers! Iedereen spreekt daar mekaar tegen en als ze iets niet weten dan verzinnen ze wel iets! Ik zoek een nieuwe provider van zodra ik daar terug weg kan.

- Patricia (Lier)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (4) | Ongepast?

Scarlet
Overschakelen naar scarlet, gewoon doen!

Review geplaatst op 09 november 2017, 10:44, door anoniem uit regio Temse

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sinds feb 2017 overgegaan naar Scarlet. Eerlijk, ik snap geen enkele van de negatieve beoordelingen hieronder. Alles verloopt prima voor ons Trio abonnement en recent ook overgestapt naar 2 mobiele abonnementen. Klantendienst vlot te bereiken, internet snelheid, stabiliteit en digitaal tv-beeld prima tegen een zeer aanvaardbare prijs. TV kanalen bieden een beperktere keuze maar wie heeft de 72 kanalen van andere distributiemaatschappijen eigenlijk nodig? Heb vooral spijt dat we deze beslissing niet eerder genomen hebben, had veel geld bespaard.

- anoniem (Temse)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (6) | Ongepast?

Scarlet
Over het algemeen zeer tevreden

Review geplaatst op 28 oktober 2017, 15:13, door anoniem uit regio Avelgem

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds meer dan 3 jaar klant, voorlopig weinig problemen. Beloofde snelheid wordt gehaald. Klantendienst nog maar 1 maal nodig gehad.

- anoniem (Avelgem)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (2) | Ongepast?

Scarlet
Heel tevreden!

Review geplaatst op 19 oktober 2017, 09:51, door anoniem uit regio Ardooie

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

wij hebben hier nu al 3 gsm's bij scarlet (prepaidkaarten), en alles verloopt prima. De klantendienst vind ik heel goed! Zowel telefonisch als per mail te bereiken... Nu gaan we overstappen met tv en internet en telefonie naar scarlet trio, want bij onze huidige provider is het veel te duur.. Wat ik bij scarlet ook heel erg waardeer, is de transparantie. Geen toestanden waar je niet aan uit geraakt, maar simpel, eenvoudig, en doorzichtig..

- anoniem (Ardooie)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (3) | Ongepast?

Scarlet
Prima prijs, zeer tevreden

Review geplaatst op 05 oktober 2017, 13:25, door anoniem uit regio Lommel

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Al 2 jaar een tevreden klant. Geen problemen gehad.goede kwaliteit en zeker de prijs!

- anoniem (Lommel)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (2) | Ongepast?

Scarlet
Weten niet wat dns-server is

Review geplaatst op 05 juli 2017, 15:53, door Luc Bressinck uit regio Temse

Review Scarlet GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik wou de instellingen voor DNS-server controleren. De help-desk medewerker weet niet wat dat is. Ook een hogere supervisor schijnt niet te kunnen helpen. Dat zijn toch elementaire eigenschappen van een internet-verbinding!

- Luc Bressinck (Temse)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (20) | Neen (8) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 203 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Scarlet

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Scarlet, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Scarlet? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Scarlet als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Scarlet hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .