Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over Record Bank geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met Record Bank? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over Record Bank

  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 13 reviews
Record Bank
Spannende tijden maar met een super agent van record bank dromen we elke dag een beetje beter.

Review geplaatst op 17 maart 2016, 17:04, door Strouwen uit regio Sint-Truiden

Review Record Bank Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Record Bank
Recordbank de beste keuze

Review geplaatst op 19 april 2013, 11:03, door anoniem uit regio Zwevegem

Review Record Bank Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (2) | Ongepast?

Record Bank
Persoonlijke service, geen verkoopspraatjes

Review geplaatst op 08 juni 2012, 14:28, door anoniem uit regio Grimbergen

Review Record Bank Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Klant van Record Bank kantoor in Nieuwenrode: vriendelijke service, geen verkoopspraatjes, geen maandelijkse telefoontjes met een nieuwe superproduct met véél winst. Eén spijtige zaak, en dat geldt voor alle banken: tegenwoordig moet je een halve dag verlof vragen om nog naar de bank te kunnen. Alhoewel mijn bank ook op zaterdagvoormiddag open is.

- anoniem (Grimbergen)

Schrijf zelf een review over Record Bank

Kies nu ook voor een spaarrente van Record Bank

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (0) | Ongepast?

Record Bank
Een bank met een visie en tov andere banken veel persoonlijker

Review geplaatst op 13 februari 2012, 21:09, door anoniem uit regio Kalmthout

Review Record Bank Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

gratis rekening, gratis bankkaart, online bankieren, geen extra onvoorziene kosten, enkel het geld afhalen aan een andere automaat dan ing kost wel en dit zou toch mogen wijzigen.

- anoniem (Kalmthout)

Schrijf zelf een review over Record Bank

Kies nu ook voor een spaarrente van Record Bank

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (1) | Ongepast?

Record Bank
Prijs kwaliteit top

Review geplaatst op 30 januari 2011, 16:01, door anoniem uit regio De Pinte

Review Record Bank Gold spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer goede service, geen lange wachttijden, geen kosten

- anoniem (De Pinte)

Schrijf zelf een review over Record Bank

Kies nu ook voor een spaarrente van Record Bank

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (1) | Ongepast?

Record Bank
Je bent er geen nummer maar fysiek klant.

Review geplaatst op 28 januari 2011, 20:52, door Johny L. uit regio Wevelgem

Review Record Bank Gold spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Goede en vlotte comunicatie ook zonder afspraak, de zeer geringe kosten vergeleken met grote banken en perfekte dienstverlening

- Johny L. (Wevelgem)

Schrijf zelf een review over Record Bank

Kies nu ook voor een spaarrente van Record Bank

Vond je deze review nuttig? Ja (13) | Neen (1) | Ongepast?

Record Bank
Eerlijk, betrouwbaar en correct. een hoogvlieger!

Review geplaatst op 23 december 2010, 16:42, door anoniem uit regio Tienen

Review Record Bank Gold spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Concurentieel met andere banken omwille van de lage kost voor dienstverlening en de aantrekkelijke rente, soms aangedikt door een extraatje (uitstekende Cava).

- anoniem (Tienen)

Schrijf zelf een review over Record Bank

Kies nu ook voor een spaarrente van Record Bank

Vond je deze review nuttig? Ja (15) | Neen (0) | Ongepast?

Record Bank
O.k.

Review geplaatst op 16 december 2010, 06:46, door anoniem uit regio Mechelen

Review Record Bank Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (1) | Ongepast?

Record Bank
Steeds de hoogste rentes

Review geplaatst op 02 december 2010, 18:16, door anoniem uit regio De Pinte

Review Record Bank Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vriendelijk, goeie service, hoogste rentes, voldoende informatie

- anoniem (De Pinte)

Schrijf zelf een review over Record Bank

Kies nu ook voor een spaarrente van Record Bank

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Neen (1) | Ongepast?

Record Bank
Supervriendelijk personeel aan de telefoon

Review geplaatst op 28 november 2010, 08:09, door Joyce uit regio Denderleeuw

Review Record Bank Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (2) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 13 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Record Bank

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Record Bank, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Record Bank? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Record Bank als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Record Bank hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .