Proximus

PROXIMUS

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 078-05 60 00Klanttevredenheid:   5.1 /10 - 225 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   5.1/10


Er zijn 225 beoordelingen geschreven over Proximus. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Proximus of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Proximus

  •    5.1/10
  •    3.8/10
  •    6.4/10
  •  
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 225 reviews
Proximus
Erg goede dienstverlening goeie prijs mag zeker niet duurder worden

Review geplaatst op 25 januari 2018, 21:54, door Tom uit regio Menen

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gsm abonnementen verbeteren meer gratis bel uren en internet gb voor de zelfde prijs

- Tom (Menen)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (2) | Ongepast?

Proximus
Nog maar eens een prijsstijging

Review geplaatst op 15 januari 2018, 09:10, door anoniem uit regio Steenokkerzeel

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In september een prijsstijging van 2 euro, nu opnieuw 4 euro erbij!! Maar we wachten toch nog steeds op een compensatie voor een avond zonder TV en alle andere problemen van het afgelopen jaar!

- anoniem (Steenokkerzeel)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Proximus
Telefonise hulp zeer zwak. donderdag 14/12/2017

Review geplaatst op 18 december 2017, 20:15, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

na ongeveer een kleine 2 uur aan de telefoon te hangen en niet meer verder geholpen te woredn was het nog niet in orde nog steeds geen tv welkom nieuwe decoder zet mensen aan de telefoon die je kunnen helpen en geen prutsers ineens geen bandje niet meer als je probeert terug te bellen na ongeveer een half uur dan maar terug geprobeerd en iemand anders aan de lijn gehad dan ging het ineens wel bedankt voor de zeer trage service.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Proximus
Heel ontevreden over de services

Review geplaatst op 15 december 2017, 12:04, door Wendy Debock uit regio Antwerpen

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4 Dagen geen internet en tv, als zelfstandige die werkt met het internet is dit een verlies plaatje van een paar duizend euro. 4 dagen de zaak gesloten en dan kunnen ze niet sneller iemand sturen nee elke keer van hier naar daar gestuurd. Elke keer bellen ze je moet dit doen je moet dit doen en elke keer werd het slechter nu niets meer. 7 kinderen die je Naomi hun school ook nog eens moet bezig houden omdat ze geen tv kunnen zien en een puber in de examen die nu ergens anders moet gaan studeren omdat hier geen internet aanwezig is. Dus nee als het internet belangrijk is zal ik toch eerst goed nahoren hoe de service is want hier zeker niet

- Wendy Debock (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (1) | Ongepast?

Proximus
Toch misnoegd ...

Review geplaatst op 05 december 2017, 16:18, door anoniem uit regio Diest

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als trouwe klant word ik eigenlijk afgestraft. Voor nieuwe klanten is er met de huidige promotieactie een smart tv in aanbieding tegen zeer mooie voorwaarden. Klanten die al meer dan 35 jaar trouw bleven aan Belgacom/Proximus blijven echter op hun honger zitten. Spijtig. Misschien moeten wij ook maar eens van provider wisselen dat lijkt mij interessanter te zijn.

- anoniem (Diest)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (3) | Ongepast?

Proximus
Tevreden proximus klant!

Review geplaatst op 02 december 2017, 00:02, door anoniem uit regio Dilbeek

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

We zij, hier thuis al heel lang klant bij Proximus. Met de GSM zijn we eigenlijk altijd al bij Proximus geweest. In het tijdperk Belgacom hebben wij goede ervaringen gehad, dat was heel in het begin met nog zo van die bakjes die via usb verbonden waren en het internet viel af en toe wel eens uit, maar dat viel over het algemeen best mee. Met de evolutie van Belgacom is dat natuurlijk beter geworden. Wij hebben ondertussen nu een B-Box 3 die het erg goed doet, geen problemen, geen uitval, altijd goede en snelle WIFI op de iPhone/iPads alsook op onze laptops en vaste computer die via kabel verbonden zijn. Erg tevreden! :-) Wij hebben het pack "Familus".

- anoniem (Dilbeek)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (2) | Ongepast?

Proximus
Slechte wifi

Review geplaatst op 25 juni 2017, 22:06, door Trapped Gamer uit regio Leuven

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al heel lang klant bij proximus, al vind ik dat de decoder heel vervelend kan doen, soms hapert hij , loopt hij vast & neemt hij op met haperingen. Ook heel vervelend dat je maar 1 opname tegelijk kunt opnemen, als je 2 van je top 5 favoriete series niet samen kunt opnemen voelt dat echt vervelend. Maar goed, dat valt nog mee. begin niet over de wifi, die is slecht, sorry hoor ma die is echt verschrikkelijk, altijd uitvallen en haperen en als hij werkt (1/2 van de dag) amuseer ik mij dood 360p te kijken op YouTube, heel aangenaam hoor. ik heb alle wifi kanalen geprobeerd maar nee, dat helpt niet nee. Maar ik moet wel nageven dat ik in een stad woon, dat zal het er ook niet op verbeteren. Voor de rest oké maar liever telenet, daar hebben ze goede prijzen, had nooit moeten overstappe

- Trapped Gamer (Leuven)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (4) | Ongepast?

Proximus
Erg slechte dienstverlening aan veel te dure prijs

Review geplaatst op 22 juni 2017, 22:21, door anoniem uit regio Affligem

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tv gids opent wanneer het hem uitkomt. Proximus valt uit om de 5 min. zonder reden. Soms wilt Proximus niet opstarten zonder reden. Zeer slechte kwaliteit. Veel defecten. Veel fouten. Beloftes van Proximus die langs geen kanten waar zijn. Telenet was veel beter. Heb er dik spijt van dat we van Telenet zijn afgestapt (was niet mijn beslissing).

- anoniem (Affligem)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (6) | Ongepast?

Proximus
De wachttijden van de klantendienst zijn onvoorstelbaar lang

Review geplaatst op 09 juni 2017, 11:48, door anoniem uit regio Schilde

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik wilde vandaag een inlichting vragen over de start van een nieuwe bundel. Na me eerst 3 minuten door de menu's geworsteld te hebben ging men mij doorverbinden, na 7 minuten kreeg ik iemand aan de lijn die me niet kon helpen maar hij ging me doorverbinden met iemand die dat wel zou kunnen, na 41 minuten wachten heb ik ingehaakt ! Als dat service is !! ....

- anoniem (Schilde)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (3) | Ongepast?

Proximus
Zeer tevreden omtrent service en professionaliteit van de techniekers

Review geplaatst op 14 oktober 2016, 14:32, door Tielemans uit regio Gent

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zie de beoordeling hierboven a. u.b.

- Tielemans (Gent)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (6) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 225 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Proximus

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Proximus, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Proximus? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Proximus als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Proximus hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .