Orange

ORANGE

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 02-745 95 00Klanttevredenheid:   7.2 /10 - 120 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   7.2/10


Er zijn 120 beoordelingen geschreven over Orange. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Orange of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Orange

  •    7.5/10
  •    7.1/10
  •    7.2/10
  •  
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 120 reviews
Orange
Goede ontvangst

Review geplaatst op 05 oktober 2018, 09:33, door Edwin uit regio Maaseik

Review Orange Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Net Orange aangevraagd en prima geholpen ! Direct alles overgenomen en in orde gemaakt. Zeer vriendelijk !

- Edwin (Maaseik)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een internet pack van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Prijs kwaliteit het beste aanbod op de markt, wel enkele lacunes

Review geplaatst op 04 oktober 2018, 20:32, door anoniem uit regio Schoten

Review Orange Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds meerdere jaren klant, zowel mobiel als tv en internet (zelfs tester geweest) en prijs kwaliteit is er geen beter aanbod. De decoder had in de begin periode wat bugs, maar deze zijn er allemaal uitgewerkt. Er is wel tot op heden geen terugkijk tv, en belgisch voetbal ontbreekt ook. Terugkijk tv zou blijkbaar wel op de planning staan. Mobiel is er ook geen beter aanbod voor €20 (koala limited edition in love bundel) onbeperkt bellen en 8GB data. Geen klagen over de 4g snelheid, het 4g bereik op mijn werk kan wel beter (regio Deurganckdok)

- anoniem (Schoten)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een internet pack van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Top klantendienst!

Review geplaatst op 13 september 2018, 14:31, door Cindy Van Langenhof uit regio Affligem

Review Orange Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik wil de medewerkers van de klantendienst bij deze eens heel hartelijk bedanken. Jullie zijn zo vriendelijk en behulpzaam. Wanneer ik eens een vraag heb ben ik niet bang om afgesnauwd te worden zoals wel het geval was bij Telenet. Daarom dikke duim!Thanks!

- Cindy Van Langenhof (Affligem)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een internet pack van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Orange
Echt een super goede klantendienst.

Review geplaatst op 22 maart 2018, 15:48, door Cynthia uit regio Borgloon

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een aantal keer moeten bellen met de klantendienst en altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik wou dit toch vermelden want het omgekeerde maak ik ook vaak mee.

- Cynthia (Borgloon)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Orange
Slechte service in orange shop mechelen

Review geplaatst op 15 januari 2018, 11:18, door anoniem uit regio Mechelen

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als je geen vrouwelijke klant of "slecht" gekleed behandelen ze jouw daar als een koude vis. De klantenservice is slecht. Ik wou een nieuwe gsm kopen en ze konden niet eens zeggen wanneer een voorraad arriveert is maar in plaats daarvan zeggen ze dat ze allemaal gereserveerd zijn. Ik bel naar Orange shop in Vilvoorde en daar zijn vriendelijke en meer behulpzaam.

- anoniem (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (14) | Neen (5) | Ongepast?

Orange
Loze afsprake en loze beloftes

Review geplaatst op 18 december 2017, 19:59, door Botron Laetitia uit regio Rotselaar

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij zijn al vn 05/11 aan het wachten op onze technieker 1ste afspraak was 14/11 niet omgekeken na bellen beloofd om 28ste te komen niemand gezien gebeld afspraak 08/12 Telenet moest kabel aansluiten ging niet afpraak geannuleerd,gebelt gewacht 4dagen eer ze trgbellen afspraak 18/12 met Telenet gebeld orange is in orde werd beloofd 21/12 afspraak is niets van genoteerd uiteindelijke afspraak 29/12!!!! Telenet moet opnieuw komen op 26/12 ik moet het niet meer die zever

- Botron Laetitia (Rotselaar)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (20) | Neen (4) | Ongepast?

Orange
Competenties verschillen bij orange winkels

Review geplaatst op 16 december 2017, 18:31, door anoniem uit regio Middelkerke

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat ze in Orange Oostende niet konden verwezenlijken kon wel in Orange Diksmuide, bedankt Orange Diksmuide, gelukkig hadden we de hoop niet opgegeven en de uitleg in Oostende niet al te serieus genomen. Jammer voor Orange dat op deze manier misschien bepaalde mensen afhaken. (Van telenet => Orange internet, televisie en gsm) Hopelijk een tevreden klant erbij voor Orange.

- anoniem (Middelkerke)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Goedkoper dan andere providers en zeer goede kwaliteit

Review geplaatst op 10 oktober 2017, 18:27, door Marc Smits uit regio Turnhout

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik zou Orange aanraden,wat service betreft zeer goed,vriendelijke mensen die u onmiddelijk helpen en weten waar ze mee bezig zijn, voor mij top.

- Marc Smits (Turnhout)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 13 juli 2017, 19:29, door Cole uit regio Antwerpen

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Super goed geholpen op elke vraag die ik had kreeg ik antwoord.

- Cole (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 13 juli 2017, 19:29, door Cole uit regio Antwerpen

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Super goed geholpen op elke vraag die ik had kreeg ik antwoord.

- Cole (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 120 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Orange

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Orange, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Orange? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Orange als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Orange hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .