Orange

ORANGE

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 02-745 95 00Klanttevredenheid:   5,2 /10 - 114 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   5,2/10


Er zijn 114 beoordelingen geschreven over Orange. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Orange of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Orange

  •    6,6/10
  •    4,3/10
  •    4,7/10
  •  
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 114 reviews
Orange
Slechte service in orange shop mechelen

Review geplaatst op 15 januari 2018, 11:18, door anoniem uit regio Mechelen

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als je geen vrouwelijke klant of "slecht" gekleed behandelen ze jouw daar als een koude vis. De klantenservice is slecht. Ik wou een nieuwe gsm kopen en ze konden niet eens zeggen wanneer een voorraad arriveert is maar in plaats daarvan zeggen ze dat ze allemaal gereserveerd zijn. Ik bel naar Orange shop in Vilvoorde en daar zijn vriendelijke en meer behulpzaam.

- anoniem (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (4) | Ongepast?

Orange
Loze afsprake en loze beloftes

Review geplaatst op 18 december 2017, 19:59, door Botron Laetitia uit regio Rotselaar

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij zijn al vn 05/11 aan het wachten op onze technieker 1ste afspraak was 14/11 niet omgekeken na bellen beloofd om 28ste te komen niemand gezien gebeld afspraak 08/12 Telenet moest kabel aansluiten ging niet afpraak geannuleerd,gebelt gewacht 4dagen eer ze trgbellen afspraak 18/12 met Telenet gebeld orange is in orde werd beloofd 21/12 afspraak is niets van genoteerd uiteindelijke afspraak 29/12!!!! Telenet moet opnieuw komen op 26/12 ik moet het niet meer die zever

- Botron Laetitia (Rotselaar)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Neen (4) | Ongepast?

Orange
Competenties verschillen bij orange winkels

Review geplaatst op 16 december 2017, 18:31, door anoniem uit regio Middelkerke

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat ze in Orange Oostende niet konden verwezenlijken kon wel in Orange Diksmuide, bedankt Orange Diksmuide, gelukkig hadden we de hoop niet opgegeven en de uitleg in Oostende niet al te serieus genomen. Jammer voor Orange dat op deze manier misschien bepaalde mensen afhaken. (Van telenet => Orange internet, televisie en gsm) Hopelijk een tevreden klant erbij voor Orange.

- anoniem (Middelkerke)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 13 juli 2017, 19:29, door Cole uit regio Antwerpen

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Super goed geholpen op elke vraag die ik had kreeg ik antwoord.

- Cole (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Elke maand extra kosten

Review geplaatst op 04 juli 2017, 14:17, door anoniem uit regio Zwevegem

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

orange klantendienst heeft geen idee wat ze doen heel vaak aan telefoon gehangen om uiteindelijk geen antwoord te krijgen. ben een jaar klant geweest en maandelijks extra kosten voor wat ik niet gebruik. deze maand jullie sloeg echt alles 80 euro extra op mijn abonnement. we hebben 7 keer gebeld geen antwoord. daarna beslist om alles stop te zetten. ook weer 4keer gebeld en aangetekend opgestuurd nu 10 dagen verder nog geen antwoord. Nu terug bij telenet en nog steeds geen oplossing voor orange.

- anoniem (Zwevegem)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (25) | Neen (9) | Ongepast?

Orange
Verschrikkelijke diensten de laatste jaren

Review geplaatst op 29 juni 2017, 22:34, door anoniem uit regio Mechelen

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

na 16jaar trouwe klant te zijn is het onmenselijk hoe ze de mensen in het zak kunnen en durven te zetten! het is gewoon ongehoord! Ook het aanpassen van abonnementen of de mensen op tijd verwittigen van overgebruik in buitenland of ...... waarom zouden ze dat doen!?!

- anoniem (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (18) | Neen (9) | Ongepast?

Orange
Uitdunnen van oude abonnementen

Review geplaatst op 19 juni 2017, 18:10, door Kersten Chris uit regio Hasselt

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben jaren tevreden gebruiker geweest, tot er nu blijkt dat de datalimiet voor een bestaand abonnement van 25€/maand nu beperkt is tot 15 gigabyte per maand met onduidelijke meerkost per gigabyte. Via de helpdesk ben ik tot 8 x doorgeschakeld, en heb geen duidelijke informatie verkregen. Enkel 2 mogelijke feiten. Dan heb ik als betalende klant geen duidelijk antwoord gekregen over de extra 97€ die op te hoesten is.

- Kersten Chris (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (17) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Een klantendienst die het verschil maakt.

Review geplaatst op 02 januari 2015, 17:38, door anoniem uit regio Halle

Review Orange GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De dienstverlening is volgens mijn even belangrijk als de prijs en de netwerkprestaties. Wat mij betreft krijgt de klantendienst Mobistar een welverdiende 10/10.

- anoniem (Halle)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (14) | Ongepast?

Orange
Trouwe klant geniet niet van promotie???!!!

Review geplaatst op 27 oktober 2013, 13:52, door Symons Isabelle uit regio Leuven

Review Orange Dolfijn 20

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eergisteren opgebeld voor herziening van mijn tarief aangezien ik maandelijks moest bij betalen - zeer tevreden van deze proactiviteit. Bieden mij dus iets "duurder" tarief aan Dolfijn 20, zodat ik geen extra kosten meer zou hebben , maar nu zie ik hier online dat indien nieuwe klant deze maar €15 moet betalen.... vind dit schandalig en als hier niets aan gedaan kan worden stap ik over zodat ik nadien dan ook word beschouwd als "nieuwe" klant

- Symons Isabelle (Leuven)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (29) | Neen (5) | Ongepast?

Orange
Perfect voor de zakelijke klant!

Review geplaatst op 07 oktober 2013, 12:32, door Gybels Philip uit regio Halen

Review Orange Panter 45

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Al zo'n 10 jaar ben ik klant bij Mobistar, 7 jaar geleden ben ik overgestapt naar een abonnement en ga ik vrijwel akkoord met het feit dat de service niet altijd even denderend was. Sinds dat ik overgestapt ben naar een professioneel abonnement zijn de zaken serieus veranderd. De laatste 3 jaar ben in van €120,00/maand kunnen afzwakken naar €40,00/maand en als ik een vraag heb ben ik met de klantendienst binnen de 20 seconden verbonden. Mijn vraag wordt snel behandeld en correct opgevolgd. Kortweg kan ik de laatste jaren nergens over klagen, buitengewoon perfect voor mij!

- Gybels Philip (Halen)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (15) | Neen (6) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 114 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Orange

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Orange, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Orange? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Orange als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Orange hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .