Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over NIBC Direct geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met NIBC Direct? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over NIBC Direct

  •  
  •  
  •  
  •  
7 reviews
NIBC Direct
Van + naar - in 3 maanden...

Review geplaatst op 08 april 2013, 14:03, door Marc uit regio Hemiksem

Review NIBC Direct Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

We zijn 3 maanden verder en al 2 dalingen van de rente. Tot daar aan toe, dat is de markt. Maar de getrouwheidsrekening laten ze meer dalen dan de gewone spaarrekening: op de getrouwheidsrekening is de basisrente nu 0,75% (de getrouwheid 1,5% en die speel je kwijt bij een overstap binnen het jaar) en dan stap je niet over natuurlijk en dat weten ze bij nibc ook. Uitleg van nibc: 'omdat wij niet minder dan van de basisrente als getrouwheidspremie mogen geven'. Maar die is respectievelijk 1,6% en 0,4% dus dat klopt niet. Volgend jaar gaat mijn geld naar een andere spaarrekening.

- Marc (Hemiksem)

Schrijf zelf een review over NIBC Direct

Kies nu ook voor een spaarrente van NIBC Direct

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

NIBC Direct
Blij dat ik ben overgestapt.

Review geplaatst op 28 januari 2013, 20:44, door Marc uit regio Hemiksem

Review NIBC Direct Getrouwheidsrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geld overgeschreven en kan nu al zien hoeveel het tegen 31/12/2013 zal opbrengen. Meer moet dat niet zijn.

- Marc (Hemiksem)

Schrijf zelf een review over NIBC Direct

Kies nu ook voor een spaarrente van NIBC Direct

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (1) | Ongepast?

NIBC Direct
Goeie ervaringen

Review geplaatst op 26 januari 2013, 22:23, door Flupke uit regio Lier

Review NIBC Direct Getrouwheidsrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een jaar klant en zitten nog steeds bij de beste qua rente. Ze verwittigen ook als de rente gaat dalen (of geven af en toe rentegarantie voor bepaalde tijd).

- Flupke (Lier)

Schrijf zelf een review over NIBC Direct

Kies nu ook voor een spaarrente van NIBC Direct

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (0) | Ongepast?

NIBC Direct
Geen problem om te opening en online website is ok

Review geplaatst op 17 augustus 2012, 09:55, door Tom uit regio Bertem

Review NIBC Direct Getrouwheidsrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Goede rente. Maakelijke om te openen. Online rekening is makkelijke om te opereren. Enkel opmerking is de website lijk niet secure uit zoals een gewone rekening bij BNP of KBC ...

- Tom (Bertem)

Schrijf zelf een review over NIBC Direct

Kies nu ook voor een spaarrente van NIBC Direct

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (2) | Ongepast?

NIBC Direct
Duidelijke communicatie en goede service

Review geplaatst op 08 juni 2012, 15:22, door anoniem uit regio Etterbeek

Review NIBC Direct Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het openen van mijn internetspaarrekening bij NIBC ging heel vlot. De kenmerken en voorwaarden worden duidelijk gecommuniceerd en vooral zonder kleine lettertjes. Door 3x verkeerde paswoord in te geven werd mijn account geblokkeerd, maar helpdesk reageerde snel en stuurde meteen nieuw paswoord toe.

- anoniem (Etterbeek)

Schrijf zelf een review over NIBC Direct

Kies nu ook voor een spaarrente van NIBC Direct

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (1) | Ongepast?

NIBC Direct
Vlug en snel

Review geplaatst op 19 april 2012, 18:07, door Colen Wim uit regio Bree

Review NIBC Direct Getrouwheidsrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Op je vragen moet je niet lang wachten en de helpdesk 0800 nr is gratis !Hopenlijk blijft dit ook zo net als de hoge rente op de spaarrekeningen !

- Colen Wim (Bree)

Schrijf zelf een review over NIBC Direct

Kies nu ook voor een spaarrente van NIBC Direct

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (0) | Ongepast?

NIBC Direct
Half jaar rente belofte en viendelijk aan telefoon

Review geplaatst op 17 januari 2012, 14:41, door anoniem uit regio Lier

Review NIBC Direct Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

gemakkelijke en duidelijke website! hoog rendement tegen andere banken! en vriendelijk aan telefoon als je een vraagje hebt!

- anoniem (Lier)

Schrijf zelf een review over NIBC Direct

Kies nu ook voor een spaarrente van NIBC Direct

Vond je deze review nuttig? Ja (29) | Neen (9) | Ongepast?

7 reviews

Beoordelingen door echte klanten over NIBC Direct

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over NIBC Direct, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar NIBC Direct? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u NIBC Direct als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of NIBC Direct hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .