Mobile Vikings

MOBILE VIKINGS

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 078-35 30 33Klanttevredenheid:   8,3 /10 - 130 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,3/10


Er zijn 130 beoordelingen geschreven over Mobile Vikings. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Mobile Vikings of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

  •    8,4/10
  •    8,4/10
  •    8/10
  •  
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 130 reviews
Mobile Vikings
Gewoon de beste

Review geplaatst op 14 juni 2017, 22:08, door Frans Valgaeren uit regio Laakdal

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

overal goede ontvangst,mobile internet gewoon the best,ik raad iedereen aan om mobile viking te worden

- Frans Valgaeren (Laakdal)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (3) | Ongepast?

Mobile Vikings
Klantendienst fantastisch, netwerkdekking kan beter!

Review geplaatst op 12 oktober 2016, 23:42, door anoniem uit regio Hove

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De klantendienst van Mobile Vikings is geweldig. Via Facebook heb je steeds heel snel een antwoord met af en toe wat humor in! Bij Mobile Vikings krijg je echt waar voor je geld. Als je een grote verbruiker van mobiele data bent is Mobile Vikings the way to go! Het enige minpunt bij deze provider is de slechte netwerkdekking. 3G is vaak traag en als je op 4G zit is het meestal gewoon dezelfde snelheid als 3G. In de auto of binnenshuis heb ik ook al soms geen service gehad. Mobile Vikings belooft wel dat ze momenteel aan het investeren zijn in hun netwerk (eigenlijk investeert Base dus in hun netwerk), iets wat ik wel geloof na de overname van Base door Telenet.

- anoniem (Hove)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (1) | Ongepast?

Mobile Vikings
Prijs en klantendienst zijn fantastisch, maar de kwaliteit is zooo slecht!

Review geplaatst op 29 augustus 2016, 16:02, door anoniem uit regio Genk

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Over de prijs valt niet te klagen, heel goede aanbiedingen, makkelijk te veranderen tussen de verschillende packs. De klantendienst is fantastisch, altijd snel antwoord, via bellen of mail goed bereikbaar. Maar de verbinding van het netwerk is zodanig slecht, dat je bijna nooit 4G-ontvangst hebt. En als je dan eens 3G of 4G hebt, gaat het nog schandalig traag!

- anoniem (Genk)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (6) | Ongepast?

Mobile Vikings
Super provider

Review geplaatst op 28 juli 2016, 15:22, door Luc De Jonghe uit regio Antwerpen

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zijn met 3 leden van het gezin bij MV en kunnen dus gebruik maken van de gratis beltijd van MV naar MV ! Enkel mijn gezinsleden (die 2 Gig internet hebben met focus op data)klagen wel eens over de kwaliteit v h internetsignaal

- Luc De Jonghe (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (4) | Ongepast?

Mobile Vikings
Wat problemen gehad maar meer dan goedgemaakt door super klantendienst!

Review geplaatst op 25 februari 2016, 14:19, door Ruben uit regio Lochristi

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik had eerder verbindingsproblemen die ondertussen opgelost werden, een ander dringen probleem werd ook vlekkeloos opgelost door de zeer bereikbare klantendienst, super!

- Ruben (Lochristi)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (0) | Ongepast?

Mobile Vikings
Veel waar voor je geld, maar enkel goed in (groot)steden.

Review geplaatst op 06 december 2015, 16:16, door anoniem uit regio Huldenberg

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Voordelen: - Veel meer voor je geld - Viking deals: kortingen en gratis belkrediet - Vriendelijke klantendienst Nadelen: - Bereik: Alleen goed in een stad, daarbuiten matig tot heel slecht (thuis soms geen bereik) - Belkwaliteit: matig tot (heel) slecht - Je kan je belkrediet niet in stores gebruiken (vb: play store, app store, ps store, ...) - Smskosten bij lijnticket gaan niet af van gratis smsen - Goedkopere belminuten worden ook afgetrokken als je opgebeld wordt (en dus zelf niet moet betalen). Kortom: Heel veel voordelen, maar Mobile Vikings vergeet op sommige vlakken het belangrijkste: ze zijn en blijven op de eerste plaats een provider. Deals en extra voordelen zijn leuk maar je hebt er niks aan als je ontvangst zo slecht is dat je er geen gebruik van kan maken.

- anoniem (Huldenberg)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (4) | Ongepast?

Mobile Vikings
Walgelijk

Review geplaatst op 11 november 2014, 11:40, door Jonas Hendrickx uit regio Tienen

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De support is vrijwel gebaseerd op enkel leugens. Ze maken continu lege beloftes en geven altijd positieve antwoorden om ons zogezegd gerust te stellen. In werkelijkheid wordt er geen poot uitgestoken en verwijzen ze je elke keer door naar een andere dienst. Op mijn drie maand lidmaatschap hebben ze twee keer mijn belkrediet en SMS-krediet op 0 gezet op onbekende reden. Ik ben het dan ook beu dat ik continu bestolen wordt. 4G is vrijwel onbestaande. En de 3G snelheden zijn enorm traag.

- Jonas Hendrickx (Tienen)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (15) | Neen (15) | Ongepast?

Mobile Vikings
Zeer zeer tevreden!

Review geplaatst op 06 november 2014, 18:23, door anoniem uit regio Maasmechelen

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een tijdje geleden kreeg ik via vrienden te horen over Mobile Vikings en ik moet zeggen dat ik zéér tevreden ben! Ik ben klant geweest bij Base, Jimmobile, Redbull mobile, Aldi Talk, Ortelmobile en Carrefour Mobile en dit is echt de allerbeste uit de lijst! Zeer tevreden!

- anoniem (Maasmechelen)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Mobile Vikings
Alles wat een mobiele provider zou moeten zijn

Review geplaatst op 09 oktober 2014, 15:47, door Timmmmaaahh uit regio Brugge

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Arr, Vikings! Dé verademing van het Belgische telecomlandschap. Op zowat elk vlak is dit de beste mobiele provider van ons land, enkel netwerkdekking doet Proximus een beetje beter. Daarom is Proximus dan ook de duurste. Als je met alles rekening houdt merk je al snel dat je zelfs minder betaald dan de aangeduide prijzen. Waarom? Omdat "een maand" bij MV makkelijk langer duurt. Wablief?! Stel, je herlaadt voor €15, daarvoor krijg je 30 dagen 2GB internet, 2000 sms en de €15 als belwaarde (± 100min). Op het einde van die 30 dagen vervalt internet en sms maar als je nog belwaarde over hebt en je wil nog surfen/sms'en, gebruik je gewoon de restwaarde op. Zo hou ik het soms nog 10 extra dagen uit. Geld op? Herladen gaat supersnel via de app of een gratis sms'je! Deze tip is ook gratis

- Timmmmaaahh (Brugge)

Schrijf zelf een review over Mobile Vikings

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Mobile Vikings

Vond je deze review nuttig? Ja (14) | Neen (2) | Ongepast?

Mobile Vikings
A+++

Review geplaatst op 02 september 2014, 21:58, door Steve uit regio Genk

Review Mobile Vikings GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 130 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Mobile Vikings

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Mobile Vikings, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Mobile Vikings? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Mobile Vikings als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Mobile Vikings hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .