Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over Keytrade geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met Keytrade? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over Keytrade

  •  
  •  
  •  
  •  
8 reviews
Keytrade
Prima bank !

Review geplaatst op 17 september 2015, 18:04, door Eric Cabus uit regio Antwerpen

Review Keytrade Credit card

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al vele jaren bij keytrade, eerst een beetje huiverig maar nu heb ik nergens anders nog een rekening. Overboekingen gaan snel, zowel inkomend als uitgaand, de klantenservice is top. Aanmelden, overschrijvingen doen, online aankopen doen, allemaal een stuk eenvoudiger en veel gebruiksvriendelijker dan met een digipass. mijn inmiddels opgezegde abn amro kaart werd hier bij 3 op 4 tankautomaten geweigerd, mijn keytrade kaart heeft me nog nooit, nergens in de steek gelaten. Ik ben zeer tevreden !

- Eric Cabus (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Keytrade

Kies nu ook voor een kredietkaart van Keytrade

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (3) | Ongepast?

Keytrade
Gratis met aardig aanbod van online functionaliteit maar minder diensten

Review geplaatst op 07 april 2015, 20:50, door Isaak uit regio Leuven

Review Keytrade Credit card

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben al een tijd klant bij KT en het is een degelijke bank, maar ik zou mijn rekening bij hen nooit als hoofdrekening of als enkele rekening gebruiken. Noot dat mijn ervaring enkel beperkt blijft tot de zicht- en spaarrekening. Eerst de positieve punten: - Klantendienst heeft ruime openingsuren met niet te lange wachttijd - Website functies zijn oké! - Degelijke app - Rekening is gratis en je krijgt wat centjes voor je activiteiten De negatieve kanten: - Klantendienst weigert sommige simpele taken te doen, zoals renteberekening. - Geen SMS functies - Updates over betalingen in zichtrekening zijn traag! Enkel updates 's morgens of zo..? - Stortingen ontvangen ven ext. rek. trager dan trad. bank! KT blijft een leuk speeltje, maar zal met hun huidige werking nooit mijn h

- Isaak (Leuven)

Schrijf zelf een review over Keytrade

Kies nu ook voor een kredietkaart van Keytrade

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Keytrade
Beste bank voor de ogenblik

Review geplaatst op 11 januari 2013, 17:36, door anoniem uit regio Machelen

Review Keytrade Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Al een paar jaar klant en niets op aan te merken. Verschillende banken getest en deze is voor de ogenblik de beste. als we dan toch iets negatief moeten zeggen is dat de VISA niet gratis is.

- anoniem (Machelen)

Schrijf zelf een review over Keytrade

Kies nu ook voor een spaarrente van Keytrade

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (3) | Ongepast?

Keytrade
Overzichtelijke website, helaas gebuisd als hoofdbank

Review geplaatst op 02 september 2012, 09:48, door anoniem uit regio Merksplas

Review Keytrade Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

de uitbetalingen van het loon/pensioen worden te laat geboekt, de valuta datum is één werkdag later als bij mijn vorige banken, andere overschrijvingen gaan dan wel weer heel snel, lijkt dus een bewuste taktiek en totaal onaanvaardbaar. Zelfde ervaringen ook door andere ondervonden.

- anoniem (Merksplas)

Schrijf zelf een review over Keytrade

Kies nu ook voor een spaarrente van Keytrade

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (4) | Ongepast?

Keytrade
Ben reeds jarenlang klant en prima tevreden

Review geplaatst op 03 augustus 2012, 20:11, door anoniem uit regio Koksijde

Review Keytrade AZUR Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Elke verrichting ontvang ik 5 cent inplaats van euro's te moeten betalen! Helpdesk werkt prima ! Echt een topper, Rabo geeft iets meer intrest op spaarrekening, dus combinatie van de twee is PERFECT

- anoniem (Koksijde)

Schrijf zelf een review over Keytrade

Kies nu ook voor een spaarrente van Keytrade

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Keytrade
Goede bank

Review geplaatst op 21 januari 2012, 17:40, door Kiri uit regio Ingelmunster

Review Keytrade High Fidelity

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Niets dan lof, bij iedere transactie krijg ik 0.05 €. Via mail krijg je snel een antwoord. Doe zo verder gasten.

- Kiri (Ingelmunster)

Schrijf zelf een review over Keytrade

Kies nu ook voor een spaarrente van Keytrade

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Keytrade
Ziet er goed uit

Review geplaatst op 15 juni 2010, 22:46, door anoniem uit regio Ronse

Review Keytrade Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

we zijn recent klant geworden bij KeyTrade, dit grotendeels dankzei hun promotie waardoor we van start gingen met €20 op onze rekening. tot nu toe ziet alles er goed uit.

- anoniem (Ronse)

Schrijf zelf een review over Keytrade

Kies nu ook voor een spaarrente van Keytrade

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (2) | Ongepast?

Keytrade
Klantvriendelijke bank

Review geplaatst op 13 april 2010, 23:19, door Anoniem uit regio Beveren-Waas

Review Keytrade Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

bij de minste problemen (als die er al zijn) zo gehopen prima beleggers bank, eerlijke prijzen de rente op de spaarrekening kan beter, maar die zijn voor het ogenblik overal laag. ben reeds klant van toen keytrade bank nog realbank was. en kan deze bank beslist aanraden

- Anoniem (Beveren-Waas)

Schrijf zelf een review over Keytrade

Kies nu ook voor een spaarrente van Keytrade

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (9) | Ongepast?

8 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Keytrade

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Keytrade, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Keytrade? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Keytrade als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Keytrade hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .