In 1998 wordt de eerste Belgische online beleggingssite opgericht onder de naam VMS-Keytrade. De site oogstte meteen een enorm succes. In 2002, verwerft VMS-Keytrade het bankstatuut door de overname van RealBank en verandert de naam in Keytrade Bank.

Vandaag maakt Keytrade Bank deel uit van de Groep Crédit Agricole, één van de eerste bancaire groepen in Europa (totale balans van € 913 miljard en eigen fondsen van € 66 miljard).

Binnen deze vooraanstaande groep behoudt Keytrade Bank haar autonomie volkomen en haar eigen filosofie ten dienste van haar cliënten, waarbij zij over alle vereiste middelen beschikt om te kunnen groeien op het vlak van het internetbankieren.

Keytrade Bank blijft in België zodoende de onbetwiste marktleider inzake online transacties, met toegenomen mogelijkheden wat de ontwikkeling van nieuwe producten en beleggingsdiensten betreft.

Als cliënt van Keytrade Bank geniet u tegelijk van deze uitzonderlijke expertise en stabiliteit, de robuustheid en de betrouwbaarheid van één van de eerste bancaire groepen in Europa.

 Klantendienst Keytrade

Klantendienst Keytrade
Vorstlaan 100
1170 Brussel
Klant worden: 011-37 38 00
Bestaande klanten: +32 (0)2 679.90.00