Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over KBC geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met KBC? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over KBC

  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 15 reviews
KBC
Goede service en denkt goed mee

Review geplaatst op 31 mei 2016, 14:55, door Paul uit regio Heers

Review KBC Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

deze bank heeft tot nu toe het beste meegedacht met al mijn geldzaken en verleent goede service. KBC deed moeite om dingen rond te krijgen die lastiger zouden zijn of onmogelijk bij andere banken, waar ik datzelfde geprobeerd heb. En snel antwoord op hypothecaire vragen en goedkeuring. Ze steken daardoor met kop en schouders boven ING en andere banken uit.

- Paul (Heers)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een termijn rekening van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

KBC
Heel degelijke en vriendelijke dienstverlening!

Review geplaatst op 10 juli 2015, 12:17, door Willem Steurbaut uit regio Merelbeke

Review KBC Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spaarrente is laag, maar dat zal wel overal zo zijn. Vriendelijke groeten, Willem Steurbaut.

- Willem Steurbaut (Merelbeke)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een termijn rekening van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

KBC
Tevreden maar het mag wat pro-actiever

Review geplaatst op 13 januari 2015, 12:34, door anoniem uit regio Oud-Heverlee

Review KBC Credit card

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

KBC heeft erg mooie producten maar mag deze iets pro-actiever aanbieden. voorbeelden: + Kredietkaart heeft mooie verzekeringsopties (die ook geldig zijn bij betaling via ander KBC betaalmiddelen) + Start-to-save spaarrekening (je mag 'maar' 500 EUR per maand er opzetten, maar wel erg mooi rendement)

- anoniem (Oud-Heverlee)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een kredietkaart van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (3) | Ongepast?

KBC
Prima

Review geplaatst op 20 november 2014, 21:16, door Amk Senin

Review KBC Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (3) | Ongepast?

KBC
Aansmeren van producten, niet luisteren naar de klant, regelmatig opbellen om producten aan te smere

Review geplaatst op 13 mei 2014, 14:13, door Jelle Wouters uit regio Leuven

Review KBC Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik vraag al jaren aan hun correspondenten om mij niet meer op te bellen tenzij voor noodgevallen. Met elke keer als antwoord "geen probleem meneer we zullen het noteren". Na de zoveelste uitnodiging om eens te langs te komen, reclame voor pensioensparen,... heb ik naar de ombudsdienst gebeld om te vragen mij niet meer op te bellen. Weerom, geen probleem meneer we zullen het noteren. Toch blijven ze me maar opbellen om me producten aan te smeren die me niet interesseren. Ik heb er alleszins genoeg van.

- Jelle Wouters (Leuven)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een spaarrente van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (2) | Ongepast?

KBC
Een bende amateurs!

Review geplaatst op 22 augustus 2013, 16:20, door Daniel De Bruyn uit regio Lier

Review KBC Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na 6 weken zijn ze er nog steeds niet in geslaagd om een bankkaart te activeren! Ik heb de rekening dan maar ineens afgesloten en gezegd dat ik wel elders ga. Ik had de reviews hier eerder moeten lezen, dan had ik deze rekening nooit geopend bij KBC.

- Daniel De Bruyn (Lier)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een spaarrente van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (5) | Ongepast?

KBC
Kbc is de bank voor zelfstandigen punt uit

Review geplaatst op 19 april 2013, 10:50, door anoniem uit regio Zwevegem

Review KBC Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

KBC heeft enkel zijn focus op zelfstandigen en dat zie je duidelijke aan al hun producten. Enkel voor zelfstandigen met groot kapitaal doen ze inspanningen om hen te houden de rest mag weg.

- anoniem (Zwevegem)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een spaarrente van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (5) | Ongepast?

KBC
Schijnen zelf de regels te betalen

Review geplaatst op 04 maart 2013, 17:54, door Roger uit regio Antwerpen

Review KBC Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nu een jaar klant, maar je wordt als vuil behandeld! door vriendelijke mensen. eerst een visa, contract voor een limiet van 5500 getekend, komt de kaard, blijkt het 4500 te zijn, vonden ze genoeg. Toen problemen met de afschrijving, doen we wel met de hand, nu loopt alles op tijd en wat denk je, zorg maat dat je 12 maanden op tijd betaald dan kijken we wel vereder. Gelukkig mijn aanvraag voor een hypotheek niet ingedient. ik wil niets van ze.

- Roger (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een spaarrente van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (5) | Ongepast?

KBC
Onbelangrijke klant

Review geplaatst op 12 februari 2013, 10:58, door anoniem uit regio Meise

Review KBC Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb nu het besef dat KBC niet beter is dan een andere grootbank. Als gewone, niet kapitaalkrachtige, klant laat men je wel voelen dat je irrelevant bent in de ogen van de bank. Ik kan niet in het negatief gaan op mijn rekening. Mijn pensioenspaarplan (zogezegd vrijblijvend)schrijft iedere maand een bedrag over. Er was niet voldoende provisie op mijn zichtrekening, dus heeft men eenzijdig geld van mijn spaarrekening doorgestort om mijn zichtrekening weer op 0 te brengen. Ik was natuurlijk niet op de hoogte. Je merkt dat je in de onderste schuif ligt, waarschijnlijk tesamen met al het gewone volk. Er is geen moraliteit meer, noch respect voor de mens. Enkel wat we mogelijk kunnen opbrengen telt. Ik heb geen enkel vertrouwen meer in KBC, zij doen met mijn geld wat zij willen.

- anoniem (Meise)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een spaarrente van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (13) | Neen (5) | Ongepast?

KBC
In algemeen redelijk, sparen niet aan te raden bank, contact vriendelijk

Review geplaatst op 02 oktober 2012, 17:32, door anoniem uit regio Meise

Review KBC Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

sparen doe ik bij een andere bank, dienstverlening en contact is wel redelijk maar altijd advies in hun voordeel en nooit die van de klant. houden ook niet aan afspraken bv. bij annulatie verzekering is alleen geldig op schriftelijk verzoek, indien binnenstapt voor melding of aanvraag tot annulatie wordt niet in aanmerking genomen via het filiaalbank.

- anoniem (Meise)

Schrijf zelf een review over KBC

Kies nu ook voor een spaarrente van KBC

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (1) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 15 reviews

Beoordelingen door echte klanten over KBC

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over KBC, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar KBC? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u KBC als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of KBC hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .