Jim Mobile

JIM MOBILE

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 0484-84 28 63Klanttevredenheid:   0 /10 - 14 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over Jim Mobile geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met Jim Mobile? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over Jim Mobile

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 14 reviews
Jim Mobile
Verwarrende aansluitkosten van 15€ maar geen (5000) gratis sms'en

Review geplaatst op 30 april 2014, 14:31, door anoniem uit regio Bonheiden

Review Jim Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb mijn 2 kinderen aangesloten op jim mobile (prepaid), heb 15 euro aansluiting betaald voor mijn sim-kaart, en normaal moet dan het 'nieuwe' tariefplan in werking treden .niet dus...mijn sms'en worden van mijn belwaarde afgetrokken, (dikke zucht...), Je krijgt aan 1984 lijn een nederlander die zeer onbeleeft is. Heel slechte service van jim mobile.

- anoniem (Bonheiden)

Schrijf zelf een review over Jim Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Jim Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Neen (4) | Ongepast?

Jim Mobile
Telefonische klantendiensten zijn nergens echt klantvriendelijk,daarom stap een filiaal binnen

Review geplaatst op 21 september 2013, 14:20, door anoniem uit regio Ham

Review Jim Mobile Born Free 15

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

reeds 2jaar de overstap gemaakt naar base-jim ,algemeen tevreden ,men zou wel de klant mogen verwittigen wanneer er een goedkopere of voordeligere formule voorhanden is tarieven zijn nog steeds overal te duur kan dus beter

- anoniem (Ham)

Schrijf zelf een review over Jim Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Jim Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Jim Mobile
Zeer incomptetente en anipatische hollandse vrouwelijke call center agent aan de tel gehad

Review geplaatst op 08 mei 2013, 18:07, door anoniem uit regio Lokeren

Review Jim Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik belde gisteren naar de klantendienst van Jim om uitleg over een bedrag te vragen dat zomaar van mijn belwaarde afgetrokken werd zonder dat ik het gebruikt heb. In de tijd tussen de herlading en zogezegd gebruik was er niet eens tijd genoeg om het bedrag te gebruiken. Deze zeer onvriendelijke Hollandse vrouw bleef als een robot maar zeggen dat ik het wel gebruikt had of iemand anders??? en uiteindelijke verhefde ze haar stem en zei ze dat ik moest zwijgen en luisteren. Ik weet niet of ze haar aangenomen met vereisten als imcomptentie, gebrek aan intelligentie en klantvriendelijkheid. Als het gebrek ervan een vereiste is, dan zit ze op haar plaats. 't Is een schande dat zo iemand mensen te woord moest staan!! Ik ga het hier ook niet bij laten.

- anoniem (Lokeren)

Schrijf zelf een review over Jim Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Jim Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (3) | Ongepast?

Jim Mobile
Niet echt overtuigd dat ik mij heb verbeterd...

Review geplaatst op 04 oktober 2012, 07:29, door anoniem uit regio Brakel

Review Jim Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb mij aangesloten 3 oktober 2012 (prepaid), heb 15 euro aansluiting betaald voor mijn sim-kaart, en normaal moet dan het 'nieuwe' tariefplan in werking treden na 1/9/2012...niet dus...mijn sms'en worden van mijn belwaarde afgetrokken, (dikke zucht...), ik blijf kalm maar ik ben het beu om mijn ongenoegen toch te moeten uiten op deze manier. Denk je dat dat allemaal wordt rechtgezet? Niet dus.

- anoniem (Brakel)

Schrijf zelf een review over Jim Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Jim Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (4) | Ongepast?

Jim Mobile
Oude tarief

Review geplaatst op 19 september 2012, 20:22, door anoniem uit regio Lanaken

Review Jim Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

je email wordt niet snel beantwoord, ik wacht nu al +- 3dagen op een antwoord, had me vergist en de nieuwe tarief gekozen,maar wil terug het oude hebben . dus had email gestuurd voor annulatie nieuw tarief, ik wil terug naar het oude

- anoniem (Lanaken)

Schrijf zelf een review over Jim Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Jim Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (4) | Ongepast?

Jim Mobile
Een gsm operator met een zeer slecht opgeleid personeel en heel slechte klantendienst

Review geplaatst op 07 juni 2012, 20:07, door anoniem uit regio Haacht

Review Jim Mobile Mobile Blue 25

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (1) | Ongepast?

Jim Mobile
Geen idee!

Review geplaatst op 24 juni 2011, 21:19, door Aniek uit regio Neerpelt

Review Jim Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben sinds vorige week Jim Mobile Blue. Voor mij ook de ideale formule, dacht ik. Nu heb ik mijn verbruik opgevraagd ("consult" naar 1984) en blijkt het nogal aan de hoge kant te zijn. Had daarom via "contact" een gedetailleerd overzicht willen vragen maar krijg bij het versturen een melding dat de pagina niet meer bestaat! Anyone??

- Aniek (Neerpelt)

Schrijf zelf een review over Jim Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Jim Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (1) | Ongepast?

Jim Mobile
Goeien deal !

Review geplaatst op 29 december 2010, 13:40, door anoniem uit regio Zaventem

Review Jim Mobile Mobile Blue 25

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

dacht dat JIM MOBILE alleen voor jongeren was..maar die JIM Mobile Blue is just what I need.

- anoniem (Zaventem)

Schrijf zelf een review over Jim Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Jim Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (8) | Ongepast?

Jim Mobile
Kostelijk naar andere netwerken

Review geplaatst op 04 juni 2010, 21:15, door anoniem uit regio Vilvoorde

Review Jim Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb Jim Mobile een 2-tal maand uitgeprobeerd, daarna overgestapt naar Mobile Vikings. Voordelen: internet (500mb) aan 5€, uren gratis bellen naar Base/Jim en duizenden sms naar Base/Jim. Nadelen: Klantendienst is geen gratis nummer, en het kan ellendig lang duren voor men er iemand aan de lijn krijgt. En natuurlijk de hoge kostprijs naar andere netwerken (0.30€/min + een connectiekost van 0.07€), er moet wel gezegd worden dat de facturatie van de eerste seconde reeds per seconde gebeurt.

- anoniem (Vilvoorde)

Schrijf zelf een review over Jim Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Jim Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (13) | Neen (1) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 14 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Jim Mobile

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Jim Mobile, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Jim Mobile? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Jim Mobile als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Jim Mobile hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .