ENGIE Electrabel

ENGIE ELECTRABEL

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-29 44 17Facturatie/Technische problemen: 078-35 33 33Klanttevredenheid:   8.5 /10 - 256 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8.5/10


Er zijn 256 beoordelingen geschreven over ENGIE Electrabel. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door ENGIE Electrabel of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

  •    8.0/10
  •    8.7/10
  •    8.9/10
  •  
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 256 reviews
ENGIE Electrabel
Een goede dienstverlening aan zeer voordelige prijs

Review geplaatst op 15 januari 2018, 22:37, door anoniem uit regio Sint-Agatha-Berchem

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Overstap zonder problemen gebeurd. Onmiddellijk prijs/maand verlaagt naar de te schatten prijswaarde verbruik van jaar voordien.Prima service.

- anoniem (Sint-Agatha-Berchem)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Prijs/kwaliteit verhouding is goed en erg vriendelijk personeel.

Review geplaatst op 15 januari 2018, 15:48, door anoniem uit regio Zoersel

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aangezien wij recent zijn verhuisd van een appartement naar een huis betalen wij momenteel de berekening die er voor ons gemaakt is. Ik zou het een pluspunt vinden moest ik na bv. twee maanden kunnen bekijken of deze berekening strookt met mijn verbruik en zeker een halfjaarlijkse factuur kan krijgen, zodat ik na een jaar niet voor verrassingen kom te staan.

- anoniem (Zoersel)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Goede dienstverlening van enige. dank voor jullie hulp.

Review geplaatst op 15 januari 2018, 14:38, door Jacques Vanroose uit regio Brugge

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Een efficiënte, duidelijk en vriendelijke dienstverdeling!

Review geplaatst op 15 januari 2018, 11:52, door anoniem uit regio Hamme

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De dienstverlening gebeurt hoofdzakelijk via mail, wat duurzaam en efficiënter is in vergelijking met postverkeer. In geval van vragen/problemen, staat er altijd een vriendelijke en professionele medewerker klaar die klanten verder helpt binnen twee werkdagen (eigen ervaring). De medewerker tracht de klant zo optimaal mogelijk te helpen en verschaft hem voldoende informatie op een zeer duidelijke manier.

- anoniem (Hamme)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (2) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 23 december 2017, 13:48, door Deblauwe Luc uit regio Oostkamp

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (2) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Duurder & slechte communicatie na klacht foute factuur. ben asap teruggegaan nr vorige leverancier

Review geplaatst op 16 december 2017, 15:18, door anoniem uit regio Gent

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Slechte communicatie na klacht over dubbele facturatie. Weinig respons. Tarief bleek toch 15€ duurder per maand dan vorige aanbieder (Eneco) voor gas. Ben asap teruggegaan naar vorige aanbieder.

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Scherpe promoprijs voor professionele contracten

Review geplaatst op 15 december 2017, 11:04, door anoniem uit regio Sint-Jans-Molenbeek

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Scherpe promoprijs via Aanbieders.be voor professionele contracten van 1 jaar.

- anoniem (Sint-Jans-Molenbeek)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Wie wil er nu niet besparen

Review geplaatst op 15 december 2017, 04:34, door anoniem uit regio Hasselt

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prijs ik zou minder moeten betalen volgens de berekening die gedaan zijn en zou op jaarbasis 150 besparen maar betaal evenveel als bij de vorige leverancier

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
De overstap verliep eenvoudig en snel. geen enkel probleem ondervonden.

Review geplaatst op 14 december 2017, 18:45, door anoniem uit regio Olen

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Op de site van de aanbieders kan je op een eenvoudige manier prijsvergelijkingen van de verschillende energie leveranciers vergelijken. Regelmatig even op deze site een controle uitvoeren naar de prijsverschillen, is zeker interessant.

- anoniem (Olen)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Trouwe klanten daar wordt niet aan gedacht merc!

Review geplaatst op 14 december 2017, 12:28, door Marc Verwerft uit regio Ranst

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Engie Electrabel heeft groepsaankoop voor Prov. Antwerpen binnengehaald. Als 20 jaar trouwe heb ik dan toch dezelfde voordelen zou je denken. Neen meneer dan moet u aan de groepsaankoop deelnemen dan heb je beter voorwaarde. Bedankt dat u zo duidelijk was klantendienst.Ik was tevreden klant!

- Marc Verwerft (Ranst)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 256 reviews

Beoordelingen door echte klanten over ENGIE Electrabel

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over ENGIE Electrabel, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar ENGIE Electrabel? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u ENGIE Electrabel als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of ENGIE Electrabel hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .