Ello Mobile

ELLO MOBILE

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 078-15 10 12Klanttevredenheid:   10 /10 - 16 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   10/10


Er zijn 16 beoordelingen geschreven over Ello Mobile. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Ello Mobile of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

  •    10/10
  •    10/10
  •    10/10
  •  
  •  
Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 16 reviews
Ello Mobile
Super klantenservice !

Review geplaatst op 21 oktober 2016, 13:36, door anoniem uit regio Anderlecht

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Enorm goede provider voor mensen die vooral smsen, op het eerste zicht lijkt het soms wat duurder da€ n andere providers. Na enkele jaren klant te zijn zie ik dat de smsen dan wel wat duurder zijn maar ik minder uitgeef omdat je niet moet herladen voor minstens €15 bvb. De winst gaat naar goede doelen naar keuze en de boekhouding is transparant Topper !

- anoniem (Anderlecht)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Ello Mobile
Betalen met een dubbel goed gevoel

Review geplaatst op 08 januari 2014, 17:12, door anoniem uit regio Kortemark

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Je weet dat van wat je betaald, de winst naar een goed doel gaat. Overstappen, een vraagje of een probleem: mailtje naar de helpdesk, paar dagen later een antwoord. Als je tegen een marketingonderzoeker zegt dat je belt met Ello ben je opeens geen geschikte kandidaat voor de enquette meer en krijg je geen vervelende telefoontjes meer ivm je gsm gebruik!! Ello Mobil: ik kan het iedereen dubbel en dik aanraden.

- anoniem (Kortemark)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Ello Mobile
Goede intenties, slechte service

Review geplaatst op 04 november 2013, 14:28, door Ann De Keersmaeker uit regio Rotselaar

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Goed dat je als klant een goed doel steunt MAAR... Bij Ello kennen ze geen 'terugbelfuntie', wat in het geval van dagelijks, verschillende nieuwe inkomende nummers erg vervelend is. Een bericht beluisteren op je voicemail en snel pen bij de hand, anders ben je het tel.nr kwijt. Ook staat het tel.nr niet bij gemiste gesprekken want daar krijg je enkel een voicemail melding. Na uren aan de lijn te hebben gehangen bij de helpdesk kan ik vandaag nog steeds geen foto doorsturen. Zou aan mijn gsm liggen, waar ik voorheen bij andere operator nooit een probleem had ervaren. En last but not least. Ben een hele week onbereikbaar geweest omwille van een diefstal van gsm en dit ondanks dezefde dag nog de helpdesk gebeld te hebben. Er zou mij asap een nieuwe SIM kaart opgestuurd worden.

- Ann De Keersmaeker (Rotselaar)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (2) | Ongepast?

Ello Mobile
Prijs/kwaliteit even goed als anderen, maar winstbesteding vormt grote meerwaarde

Review geplaatst op 19 december 2012, 13:02, door Stefaan uit regio Leuven

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben supertevreden met mijn overstap (ondertussen 1 jaar) naar Ello. Prijs/kwaliteit is minstens even goed als bij andere operatoren. Weten dat de winst van Ello niet gaat naar reeds goedgevulde bankrekeningen, maar wel naar boeiende projecten die het geld op een sociaal en/of ecologisch zinvolle manier besteden, maakt bellen nog een stuk aangenamer.

- Stefaan (Leuven)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Ello Mobile
Slechte communicatie facturatiedienst naar klanten toe.

Review geplaatst op 13 december 2012, 16:35, door anoniem uit regio Bornem

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik wist niet dat het bij Ello mobile de gewoonte is om Ello-klanten af te sluiten na slechts 1 openstaande factuur, en zonder hier iets over te vermelden. Precies om diezelfde reden ben ik vroeger overgestapt van Base naar Ello, blijkbaar daalt de klantvriendelijkheid in verhouding met de duur van je lidmaatschap.

- anoniem (Bornem)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (3) | Ongepast?

Ello Mobile
Goed doel, goede dienstverlening.

Review geplaatst op 08 maart 2012, 15:31, door Robin uit regio Mol

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In de plaats van je factuur door te storten naar de aandeelhouders van Belgacom of Telenet, kan je dat ook doen naar het goede doel. Ik ben al ruim een jaar een tevreden klant. Als je belt naar de helpdesk krijg je onmiddellijk een persoon aan telefoon (geen computerstemmen of wachttonen). Enkel de facturen liggen wat hoger dan bij de doorsnee providers. Er zijn geen acties qua gratis sms'en of belminuten. Daartegenover staat wel dat de tariefplannen zeer eenvoudig en transparant zijn.

- Robin (Mol)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Ello Mobile
Prima prijs-kwaliteit-doel verhouding

Review geplaatst op 07 februari 2012, 18:44, door Mimi Peiskens uit regio Lier

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben zeer tevreden over Ello Mobile. Het bedrag van m'n factuur ligt gemiddeld even hoog als voorheen. En m'n geld gaat bovendien elke maand naar een goed doel. Dàt is onbetaalbaar.

- Mimi Peiskens (Lier)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Ello Mobile
Goede dienstverlening aan redelijke prijs (indien weinig belt) - info projecten en aftrekbaarheid?

Review geplaatst op 05 december 2011, 11:17, door anoniem uit regio Mortsel

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zalig, maar vooral voor diegenen die niet veel bellen, anders loopt het echt op (gn gratis minuten = groot vsch). Ook vsch met bv Aldi-talk is groot (bijna helft). Dit zou niet zo'n probleem zijn als (een deel van) de kosten fiscaal aftrekbaar zijn, het gaat immers voor een groot deel naar goede doelen. Als Ello daar hard genoeg voor lobbied... Ook had ik graag veel concretere info over de projecten en de voortgang van de projecten. Bv "sta mee in voor 600 ha natuur in Averbode" -> "14 euro om maandelijks één hectare bos en heide mee aan te kopen." => ja, en? Wat moet ik mij daar nu concreet bij voorstellen? Hoever staat het project? Statistieken? Is het einde in zicht? Of is het een permanent project?

- anoniem (Mortsel)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Ello Mobile
Recht toe, recht aan en geen tijdelijk promogezeik.

Review geplaatst op 14 november 2011, 17:18, door Marc Depaepe uit regio Grimbergen

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

- Misschien niet het onderste uit de kan qua prijs, toch redelijke prijzen.De idee dat de winst naar (zelf gekozen) goede doelen gaat geeft een goed gevoel. - Klantendienst per email werkt vlot en snel. - Overstap liep erg vlot. Alleen Proximus deed moeilijk maar moesten uiteindelijk inbinden. - Heb nu thuis een veel beter ontvangst dan met Proximus.

- Marc Depaepe (Grimbergen)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Ello Mobile
Was elk bedrijf maar volgens het ello principe georganiseerd.

Review geplaatst op 14 juni 2011, 13:43, door anoniem uit regio Zaventem

Review Ello Mobile GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aangezien Ello hun winst volledig uitkeert aan het goede doel, weet ik dat ze steeds zo efficiënt mogelijk, gemotiveerder en ethischer zullen werken dan hun concurrenten. Ze werken via het netwerk van BASE, dus qua techniek zit Ello alvast op hetzelfde niveau als de grote drie. Qua klantvriendelijkheid kunnen de grote 3dan weer wel nog een pak leren van het kleine Ello.

- anoniem (Zaventem)

Schrijf zelf een review over Ello Mobile

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Ello Mobile

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 16 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Ello Mobile

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Ello Mobile, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Ello Mobile? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Ello Mobile als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Ello Mobile hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .