Elegant

ELEGANT

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 02-254 11 30Klanttevredenheid:   5.3 /10 - 23 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   5.3/10


Er zijn 23 beoordelingen geschreven over Elegant. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Elegant of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Elegant

  •    6.0/10
  •    4.0/10
  •    6.0/10
  •  
Eerste « Vorige 123 Volgende » Laatste
1-10 van 23 reviews
Elegant
Goede prijs

Review geplaatst op 18 december 2017, 16:27, door Johan Desmedt uit regio Evergem

Review Elegant Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

eenmaal aangesloten verloopt alles vlot,voorbereidingen kunnen beter,in mijn geval liet het onthaal te wensen over.

- Johan Desmedt (Evergem)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een Energietarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Elegant
Rotslechte ervaring, ben na 2 maanden nog niet terugbetaald

Review geplaatst op 18 december 2017, 16:26, door anoniem uit regio Sint-Amands

Review Elegant Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

al 2 maanden belooft men mij de terugbetaling van hetgeen ik teveel heb betaald. Steeds hun antwoord: vandaag wordt het betaald. een schande

- anoniem (Sint-Amands)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een Energietarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (2) | Ongepast?

Elegant
Ontevreden!

Review geplaatst op 22 juni 2017, 01:06, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Elegant Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 mnd klant geweest! Nooit meer!

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een Energietarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (5) | Ongepast?

Elegant
Heel tevreden

Review geplaatst op 07 november 2016, 22:32, door Lucas Botterman uit regio Aalter

Review Elegant Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vlotjes overgestapt naar Elegant einde 2014 na groepsaankoop van Test-Aankoop. Prijs van elektriciteit van zowel dag als nachtverbruik is gelijk wat bij veel leveranciers het geval niet is. Heeft meegespeeld in beslissing om over te stappen ook gezien de prijs die toen de laagste was op de markt. Geen goedkopere leverancier gevonden einde 2015 dus gebleven aan dezelfde voorwaarden.

- Lucas Botterman (Aalter)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een stroomtarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Elegant
Zeer goede prijs

Review geplaatst op 04 augustus 2016, 08:17, door Kurt uit regio Geraardsbergen

Review Elegant Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

er is maar 1 manier om te weten wat het goedkoopste tarief is bij een energieleverancier, en dit is gaan kijken op de tariefkaarten van de leveranciers, hoeveel ge moet betalen voor energie en wat uw vaste vergoeding is, pas dan zie je wie het goedkoopst is en dat je niet in de val wordt gelokt door reclame folders en zelfs groepsaankopen

- Kurt (Geraardsbergen)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een Energietarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (1) | Ongepast?

Elegant
Ge moet gek zijn om meer te betalen...!

Review geplaatst op 03 juli 2016, 17:32, door Willem Vermeire uit regio Hamont-Achel

Review Elegant Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na mijn overstap in 2012 kreeg ik bij de eerste afrekening 650 euries terug, en sindsdien betaal ik een zéér correcte prijs, en dit zonder te moeten bij betalen ! Ik snap niet dat zoveel mensen zich nog steeds laten beetnemen door misleidende reclame en loze beloftes ...

- Willem Vermeire (Hamont-Achel)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een stroomtarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (0) | Ongepast?

Elegant
Vlotte en transparante overstap naar elegant

Review geplaatst op 21 juni 2016, 14:18, door anoniem uit regio Zedelgem

Review Elegant Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Voorstel van prijs (overstap via groepsaankoop) zeer aantrekkelijk, zal nog moeten blijken bij eerste eindafrekening of de beloftes verder worden ingewilligd. Overstap zonder problemen verlopen, duidelijk communicatie per mail (meer hoeft dit niet te zijn), zonder problemen kunnen inloggen op mijn account. 1ste factuur overzichtelijk. Hopelijk kunnen de smiley's blijven.

- anoniem (Zedelgem)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een stroomtarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (1) | Ongepast?

Elegant
Onpersoonlijke overstap bij groepsaankoop , in nieuwsgierige verwachting.

Review geplaatst op 04 juni 2016, 10:09, door anoniem uit regio Gent

Review Elegant Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Onpersoonlijke overstap bij groepsaankoop van vorige leverancier waar ik van klantenservice heel tevreden van was trouwens ... Maar prijs ... De prijs is lager in de maandelijkse factuur maar ik ben een voorzichtig iemand , zal die omhoog trekken want je weet nooit op t einde van de rit bij de afrekening... Heb ik nog niet gezien en al vertrouwen in . Het vertrouwen zouden ze je wel al beetje kunnen geven door bereikbaar te zijn over de middaguren overdag vind ik al ( voor werkende mensen in 9-5 job moet dit ook heel lastig zijn ) en toch een klant op een manier te verwelkomen dat het contract aankomt ( heb ik niet gekregen maar wel een factuur) en er wat uitleg kan verschaft worden aan de nieuwe klanten , anders wacht je beter met mee te doen aan groepsaankopen qua aantal klanten.

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een Energietarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (15) | Ongepast?

Elegant
Géén dienstverlening.

Review geplaatst op 30 mei 2016, 18:03, door Uvyn uit regio Wetteren

Review Elegant Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Overstap gemaakt via groepsaankoop provincie O-Vl. Transactie voltooid. Geen contract, geen toegang tot mijn Elegant ed...mogen ontvangen. Wel een standaard welkoms-mail op data van overstap. Zelf via de web-site moeten opzoeken wat het contacttelefoonnummer mocht zijn na een herinnering via mail van niet betalen van voorschotfactuur. Door zelf initiatief te nemen is alles tot slot opgelost geraakt. Van Elegant-tie gesproken.

- Uvyn (Wetteren)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een gastarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (3) | Ongepast?

Elegant
Zeer goede ervaring met elegant tot nu toe!

Review geplaatst op 23 februari 2016, 09:27, door anoniem uit regio Vilvoorde

Review Elegant Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer efficiënt en plezierig bedrijf. lage tarieven, dat is voor mij belangrijkste.

- anoniem (Vilvoorde)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een gastarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123 Volgende » Laatste
1-10 van 23 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Elegant

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Elegant, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Elegant? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Elegant als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Elegant hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .