EBEM

EBEM

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 014-43 10 31Klanttevredenheid:   0 /10 - 15 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over EBEM geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met EBEM? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over EBEM

  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 15 reviews
EBEM
Correct, eerlijk en vlaams

Review geplaatst op 12 april 2012, 16:43, door anoniem uit regio Lede

Review EBEM Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De enige lokale gasspeler op dit moment + serieus concurrentieel tov van de multinationals en dat gaf voor ons de doorslag. Verschillende deur aan deurverkopers zijn al afgedropen als ze horen dat we bij Ebem zijn ;-).

- anoniem (Lede)

Schrijf zelf een review over EBEM

Kies nu ook voor een gastarief van EBEM

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (2) | Ongepast?

EBEM
Korrekte service voor een redelijke prijs

Review geplaatst op 07 augustus 2011, 08:11, door Jan Van Reeth uit regio Dendermonde

Review EBEM Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben in oktober 2005 overgestapt naar EBEM: steeds een korrekte service gekregen, toen aan de goedkoopste prijs. Hopelijk blijven zij concurrentieel op de markt en kan ik nog vele jaren klant blijven...

- Jan Van Reeth (Dendermonde)

Schrijf zelf een review over EBEM

Kies nu ook voor een stroomtarief van EBEM

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

EBEM
Correcte afhandeling en goede informatie

Review geplaatst op 12 mei 2011, 13:43, door Gijs uit regio Geel

Review EBEM Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al van bij de oprichting bij EBEM, tot op heden verloopt alles zoals het hoort. Ik ben ondertussen ook 3 keer verhuist en en zij hebben dat steeds alles goed geregeld.

- Gijs (Geel)

Schrijf zelf een review over EBEM

Kies nu ook voor een gastarief van EBEM

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (1) | Ongepast?

EBEM
Prima diensverlening

Review geplaatst op 01 februari 2011, 14:09, door Van Royen uit regio Schilde

Review EBEM Stroom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij zijn sinds 2 jaar klant: nieuwe woning met warmtepomp als verwarming. Verbruik: 3083 kWh dag en 3588 kWh nacht. Volgens rekenmodule op deze site: 1145 Euro. Volgens mijn factuur dd 21/01/2011: 1061 Euro. EBEM wordt hier blijkbaar onrecht aangedaan. Tot op heden geen enkel probleem noch met energievoorziening noch met facturatie.

- Van Royen (Schilde)

Reactie van Aanbieders.be:

De tarieven die worden gebruikt op onze website, zijn de actuele tarieven van de lopende maand. Maandelijks worden deze tarieven aangepast en gecontroleerd door de leveranciers. Echter de tarieven die op jouw factuur vermeld staan, zijn de oude tarieven van de afgelopen maand(en). Vandaar het verschil in tarief. De berekening kun je het beste maken a.d.h.v. de verbruiken zoals vermeldt op jouw factuur. Bij het kiezen van een leverancier is het aan te raden om af te gaan op de rangschikking van de diverse producten, en niet de prijs te vergelijken met de prijs die vermeld staat op jouw factuur.

Schrijf zelf een review over EBEM

Kies nu ook voor een stroomtarief van EBEM

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

EBEM
Te duur en klachten worden afgewimpeld

Review geplaatst op 26 december 2010, 21:38, door anoniem uit regio Wingene

Review EBEM Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ebem was drie jaar lang mijn gas-en elektriciteitsleverancier . Hun tarieven liggen bij de eindafrekening een stuk hoger dan hetgeen zij zelf voorstellen op hun eigen website (berekeningstool) ,in mijn geval was dat meer dan 500 € . Als je dan daarover een klacht indient ,blijft het éénrichtingsverkeer en proberen zij met allerhande formules en beweringen hun tarieven te staven !Nee ,geen Ebem meer voor mij !

- anoniem (Wingene)

Schrijf zelf een review over EBEM

Kies nu ook voor een stroomtarief van EBEM

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (12) | Ongepast?

EBEM
Tot op heden nog altijd super tevreden

Review geplaatst op 19 december 2010, 15:45, door Jan Beyers uit regio Wuustwezel

Review EBEM Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ben ik 2005 overgestapt en ondertussen 2 keer verhuist, alles correct verlopen

- Jan Beyers (Wuustwezel)

Schrijf zelf een review over EBEM

Kies nu ook voor een gastarief van EBEM

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

EBEM
Goede dienstverlening zonder reclame

Review geplaatst op 11 oktober 2010, 11:54, door anoniem uit regio Oudenaarde

Review EBEM Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Misschien is EBEM niet steeds de goedkoopste maar scoort toch steeds goed. Ze besparen waarschijnlijk veel op reclame en daarom koos ik EBEM. Ik vind het een schande dat de brave (oudere) burgers die steeds correct hun energie betaalden en niet kozen bij de vrijmaking van de energiemarkt meer moesten betalen dan zij die wel kozen. Foei Electrabel.

- anoniem (Oudenaarde)

Schrijf zelf een review over EBEM

Kies nu ook voor een gastarief van EBEM

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

EBEM
Goede dienstverlening, redelijke prijs

Review geplaatst op 19 maart 2010, 20:00, door Mark Wuyts uit regio Bonheiden

Review EBEM Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap via Aanbieders. be in 2007 verliep vlekkeloos en op een vrij korte termijn. Goede en persoonlijke dienstverlening in behoorlijk Nederlands, hetgeen niet iedere leverancier kan zeggen(cfr. Essent). De prijs is inmiddels weliswaar niet meer de laagste op de markt maar de firma scoort nog altijd beter dan gemiddeld.

- Mark Wuyts (Bonheiden)

Schrijf zelf een review over EBEM

Kies nu ook voor een stroomtarief van EBEM

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

EBEM
Zeer correct, persoonlijke aanpak bij klantendienst

Review geplaatst op 18 februari 2010, 10:50, door anoniem uit regio Temse

Review EBEM Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben heel tevreden over de prijs en als ik een vraag stel wordt die zeer goed opgevolgd. Bij nde klantendienst zit je nooit "in de rij" aan de telefoon, er is direkt kontakt met de dienst.

- anoniem (Temse)

Schrijf zelf een review over EBEM

Kies nu ook voor een gastarief van EBEM

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

EBEM
Goede dienstverlening aan redelijke prijs

Review geplaatst op 30 januari 2010, 10:35, door Steemans uit regio Leuven

Review EBEM Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat voor mij vooral telt naast goede tarieven is een goede bereikbaarheid van de klantendienst en een correcte afhandeling van vragen en opmerkingen.

- Steemans (Leuven)

Schrijf zelf een review over EBEM

Kies nu ook voor een gastarief van EBEM

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 15 reviews

Beoordelingen door echte klanten over EBEM

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over EBEM, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar EBEM? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u EBEM als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of EBEM hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .