Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over BNP Paribas Fortis geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met BNP Paribas Fortis? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 17 reviews
BNP Paribas Fortis
Slechte service en nog duur ook !

Review geplaatst op 29 mei 2014, 21:34, door anoniem uit regio Dendermonde

Review BNP Paribas Fortis Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben zowat mijn hele leven lang bij BNP Paribas Fortis geweest ,omdat een verandering van rekening nummer nogal wat met zich meebrengt . Toch ben ik onlangs veranderd van bank omdat BNP Paribas Fortis geen service biedt ,en alles aanrekent ,kortom je moet betalen omdat zij met uw geld kunnen werken . Dat is de omgekeerde wereld ! En nog één gouden tip : ga er nooit een lening op afbetaling aan , want dan begint de miserie !

- anoniem (Dendermonde)

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

Kies nu ook voor een spaarrente van BNP Paribas Fortis

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (1) | Ongepast?

BNP Paribas Fortis
Uitstekend beleggingsadvies aangepast aan het profiel van de klant

Review geplaatst op 22 april 2014, 11:03, door anoniem uit regio Gent

Review BNP Paribas Fortis Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In het BNP-Paribas-Fortis-kantoor in Sint-Amandsberg kan ik voor persoonlijk beleggingsadvies altijd terecht bij de adviseur die me is toegewezen, en daarover ben ik uitermate tevreden. Als extra service krijg je een duidelijk overzicht van je beleggingsportfolio (cijfers én grafieken). Een aanrader dus.

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

Kies nu ook voor een spaarrente van BNP Paribas Fortis

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (1) | Ongepast?

BNP Paribas Fortis
Slechte diensvelening aan hoge prijs

Review geplaatst op 15 maart 2014, 16:13, door anoniem uit regio Antwerpen

Review BNP Paribas Fortis Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fiscaal verkeerd advies geven ten einde financiele producten aan te smeten aan consument

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

Kies nu ook voor een spaarrente van BNP Paribas Fortis

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (2) | Ongepast?

BNP Paribas Fortis
Slechste bank ooit!!

Review geplaatst op 25 januari 2014, 03:36, door anoniem uit regio Hemiksem

Review BNP Paribas Fortis Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn echtgenoot heeft rekening, spaarrekening verzekeringen enz. bij Fortis Heb zelf eigen rekening waar mijn man volmacht op heeft.( wel bij andere bank) Voor we elkaar kenden had ik op zwarte lijst gestaan maar nu niet meer had bewijs bij! We wilden geen gezamelijke rekening! Mijn man die veel reist voor zijn werk vroeg enkel mij volmacht te geven zodat ik tijdig betalingen enz. kon nazien. Antwoord neen. mijn man wou gewoon volmacht geven en werd geweigerd.

- anoniem (Hemiksem)

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

Kies nu ook voor een spaarrente van BNP Paribas Fortis

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (5) | Ongepast?

BNP Paribas Fortis
Groot is mijn ongenoegen in fontis

Review geplaatst op 21 december 2013, 18:43, door anoniem uit regio Sint-Gillis-Waas

Review BNP Paribas Fortis Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het personeel BNP PARIBAS FORTIS heeft me aangeraden mijn pensioen spaarplan te innen en in tekenen in belegging fonds. Dit was in 2012 ik kan nog genieten van belasting voor deel pensioensparen tot 65 Dit was een grote vergissing van het de bank het verlies is voor de klant ik ben zeker dat ik niet alleen ben .verkocht aan 130 euro per deel bewijs nu gezien een min van rond de 4000 Euro. Nu staat op 148 Euro Dan hebben ze nog lef van u uit te nodigen van uw gegeven van bij andere bank in te kijken want ze kunnen het beter dan een ander bank. Een min voor later verder geen zaken met deze bank opletten geblazen . Eens wat plus met de fondsen dan verkopen en van leven voor waar het bedoelt is voor mijn pensioen geld aan te vullen.

- anoniem (Sint-Gillis-Waas)

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

Kies nu ook voor een spaarrente van BNP Paribas Fortis

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (4) | Ongepast?

BNP Paribas Fortis
Te late informatie

Review geplaatst op 01 oktober 2013, 12:06, door anoniem uit regio Aalst

Review BNP Paribas Fortis Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dag mensen van BNP. Ik kreeg vandaag 1 oktober 2013 info via de post dat de rente van mijn Flexi-Life vandaag van 2.5 naar 2% gaat. Goed op tijd! Ik moest toch nog storten voor 2013, dus kon ik dat gedaan hebben voor 1 oktober, maar helaas de info kwam te laat. Ik begrijp het ze steken de rente liever in hun zakken dan aan klanten te geven dat hebben ze in het verleden ook al bewezen.

- anoniem (Aalst)

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

Kies nu ook voor een spaarrente van BNP Paribas Fortis

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (3) | Ongepast?

BNP Paribas Fortis
Onpersoonlijke bank die zijn klant besteeld

Review geplaatst op 08 juli 2013, 12:34, door anoniem uit regio Leuven

Review BNP Paribas Fortis Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na bijna meer dan 25 jaar klant kom ik tot de conclusie dat deze bank maar aan 1 ding denkt, zoveel mogelijk winst maken ten koste van hun klanten. Blijf hier weg!

- anoniem (Leuven)

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

Kies nu ook voor een spaarrente van BNP Paribas Fortis

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (2) | Ongepast?

BNP Paribas Fortis
Beste advies, beste online banking systeem & beste

Review geplaatst op 07 juni 2013, 22:56, door anoniem

Review BNP Paribas Fortis Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Deze bank is al gans mijn leven mijn bank. Ik ben even bij een andere bank geweest zogezegd omdat het toch gratis was maar ik was sneller terug dan ik weg was. De contactmogenlijkheden zijn enorm, het advies is uitmuntend en de mogenlijkheden eindeloos. Zeker een aanrader voor wie kwaliteit verkiest!

- anoniem ()

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

Kies nu ook voor een spaarrente van BNP Paribas Fortis

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (11) | Ongepast?

BNP Paribas Fortis
Baby rekening slechts voordelig eerste 2 jaar daarna....

Review geplaatst op 08 december 2012, 11:44, door anoniem uit regio Deinze

Review BNP Paribas Fortis Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

op diverse vergelijkende sites evenals moneytalk wordt gunstige intrestvoet voor de babyrekening geprezen - echter niet langer gewaarborgd na 2 jaar , daarna ongunstige rentevoet van jongerenrekening van toepassing !!!

- anoniem (Deinze)

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

Kies nu ook voor een spaarrente van BNP Paribas Fortis

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (3) | Ongepast?

BNP Paribas Fortis
Veel kosten, zelfs zonder je toestemming

Review geplaatst op 07 december 2012, 23:05, door anoniem uit regio Turnhout

Review BNP Paribas Fortis Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Erg duur, lage rente en voor alles betaal je. Na 30 jaar denk ik ernstig om weg te gaan bij deze bank.

- anoniem (Turnhout)

Schrijf zelf een review over BNP Paribas Fortis

Kies nu ook voor een spaarrente van BNP Paribas Fortis

Vond je deze review nuttig? Ja (12) | Neen (3) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 17 reviews

Beoordelingen door echte klanten over BNP Paribas Fortis

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over BNP Paribas Fortis, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar BNP Paribas Fortis? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u BNP Paribas Fortis als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of BNP Paribas Fortis hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .