Billi

BILLI

Telefonisch bestellen: 011-29 44 12Facturatie/Technische problemen: 02-290 09 00Klanttevredenheid:   9,3 /10 - 2 reviews

Billi is sinds 2009 de challenger op gebied vast internet en op de mobiele markt in België. We zijn actief in vaste telefonie, mobiele telefonie, breedbandverbindingen en cloudoplossingen. Alle producten en diensten worden aangeboden via de de website, een dealernetwerk en indirecte kanalen.

Bij Billi willen we steeds beter doen voor onze klanten. Door écht te luisteren, willen we onze klanten bieden wat ze echt belangrijk vind en. We streven dagelijks naar een continue verbetering van onze producten en diensten, en we gaan na hoe we ze kunnen aanbieden aan een scherpe prijs. de kwaliteit van ons netwerk en de service aan onze klanten staan voor ons centraal.

Vandaag heeft BILLI al één van de internet- en spraaknetwerken, waarmee je vlot kan surfen, en bellen. Bovendien zijn onze mobiele diensten actief op het het snelste 4G-netwerk dat vandaag in België te vinden is.

Omdat Billi ervan overtuigd is dat de toekomst zowel mobiel als vast is, gaan we partnerships aan die de markt positief kunnen beïnvloeden. We challengen de markt niet alleen, we veranderen ze ook.

Zo waren wij de eerste in België om onze klanten echt "ongelimiteerd surfen en bellen" aan te bieden.

We zijn sinds 2009 actief op de Belgische markt en hebben nog nooit prijzen verhoogd of geïndexeerd. No-nonsense, open en transparant, daar staan wij voor.

Vandaag breiden we ons aanbod uit naar de zakelijke markt met intelligente cloud telefonieoplossingen, dynamic cloudoplossingen en ICT services.

Billi, een merk waarop je kan bouwen.

 Klantendienst Billi

Klantendienst Billi
Vrijheidweg 4
3700 Tongeren
Klant worden: 011-29 44 12
Bestaande klanten: 022 900 900