Belgian Telecom

BELGIAN TELECOM

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 0800-500 34Klanttevredenheid:   0 /10 - 13 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn recentelijk geen beoordelingen meer over Belgian Telecom geschreven. Heeft u recent nog ervaring gehad met Belgian Telecom? Help dan onze andere bezoekers een bewuste keuze te maken, en deel uw ervaringen.

Schrijf zelf een review over Belgian Telecom

  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 13 reviews
Belgian Telecom
Slechtste service die ik ooit ben tegengekomen

Review geplaatst op 24 januari 2015, 14:12, door Depestel Alex uit regio Eeklo

Review Belgian Telecom Vaste telefonie

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

20 dagen na de zogenoemde activatie, heb ik nog steeds geen verbinding met het internet, (gebruik van gsm als modem dan maar). En de klantendienst neemt zelf de moeite niet om contact op de nemen.

- Depestel Alex (Eeklo)

Schrijf zelf een review over Belgian Telecom

Kies nu ook voor een vaste lijnabonnement van Belgian Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Belgian Telecom
Communicatie echt ontzettend slecht, laten ons nu al meer dan 10 dagen in de kou staan

Review geplaatst op 08 juli 2013, 17:02, door anoniem uit regio Ravels

Review Belgian Telecom Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Melding gemaakt van een probleem met de router, we zitten al 10 dagen zonder telefoon, na talloze telefoontjes en ontelbare mails, nog steeds reactie nul! Van communicatie met de klant hebben ze echt nog nooit gehoord!

- anoniem (Ravels)

Schrijf zelf een review over Belgian Telecom

Kies nu ook voor een internet pack van Belgian Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

Belgian Telecom
Zeer tevreden!

Review geplaatst op 21 mei 2013, 13:38, door M Goossens uit regio Meerhout

Review Belgian Telecom GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al jaren klant bij BT en zeer tevreden: wij begonnen met enkel de vaste telefoon omdat mijn man Canadees is en elke dag naar Canada belt. zij zijn en blijven de goedkoopste. Sinds enkele jaren schakelden we over op een pakket internet, vaste en mobiele telefoon voor een prijs van ong. 50€/maand. De precieze prijs hangt af van het aantal mobiele telefoons, vaste telefoon naar Canada is GRATIS! Ik heb nooit problemen gehad en vind het enkel spijtig dat de klantenservice niet bereikbaar is in het weekend. Bij technische problemen (zeldzaam) moet je wachten tot de volgende werkdag. Moesten ze digitale tv aanbieden, verhuisde ik die ook naar hen! PROFICIAT BT!

- M Goossens (Meerhout)

Schrijf zelf een review over Belgian Telecom

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Belgian Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (1) | Ongepast?

Belgian Telecom
Je word nooit met een kluitje in het riet gestuurd.

Review geplaatst op 27 november 2012, 22:03, door anoniem uit regio Ravels

Review Belgian Telecom Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben heel blij met Belgian-Telecom. Ik hoop alleen dat er nog TV bijkomt.

- anoniem (Ravels)

Schrijf zelf een review over Belgian Telecom

Kies nu ook voor een internet pack van Belgian Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Belgian Telecom
Aan meneer of mevrouw de lille uit regio leuven

Review geplaatst op 18 juni 2012, 17:23, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Belgian Telecom BeMobile

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Belgian Telecom is wat anders dan Belgacom! Wij telefoneren al jaren via Belgian Telecom met de vaste telefoon. Heel goedkoop, heel doorzichtig en nog nooit problemen gehad.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Belgian Telecom

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Belgian Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (1) | Ongepast?

Belgian Telecom

Review geplaatst op 12 maart 2012, 08:31, door De Lille uit regio Leuven

Review Belgian Telecom Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik kan niet klagen over de dienstverlening van Belgacom, maar mijn haren rijzen ten berge, bij het vernemen dat Belgacom plots twee maanden abonnement op voorhand gaat aanreken. Wat gaat zulk een eenmalige transactie Belgacom opbrengen op de rug van de klant en zonder enige tegenprestatie, ik ben dringend op zoek naar een nieuwe provider. Ik duld dat niet.

- De Lille (Leuven)

Schrijf zelf een review over Belgian Telecom

Kies nu ook voor een internet pack van Belgian Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (4) | Ongepast?

Belgian Telecom
Zeer slecht opvolging en samenwerking bij aanvraag nieuwe nummer

Review geplaatst op 27 februari 2012, 21:11, door anoniem uit regio Kortemark

Review Belgian Telecom BeMobile

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na 13 dagen, nog altijd geen activatie voor een nieuwe nummer, en dit voor een professionnel klant. Na telefonisch contact met de klantendienst, ze sluiten je account zonder iets te laten weten. Zeer slecht ervaring.

- anoniem (Kortemark)

Schrijf zelf een review over Belgian Telecom

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Belgian Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Belgian Telecom
Na 3 maand is mijn overstap nog steeds niet in orde

Review geplaatst op 18 februari 2012, 17:45, door Spruyt uit regio Sint-Katelijne-Waver

Review Belgian Telecom BeMobile

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Veel belovend maar heel amateuristisch. Overstap van Base is na 3 maanden nog steeds niet in orde. Voor 8u30 en na 17u30 en in de WE is de klantendienst niet bereikbaar en er is geen gratis nr. Heb zelf met Base contact moeten opnemen om te weten waarom de overstap nog niet is gebeurd. Reden is dat ze telkens geen correcte gegevens doorgeven. Heel dit gedoe heeft mij al meer dan 30 telefoons gekost. Wegblijven is de raad!!

- Spruyt (Sint-Katelijne-Waver)

Schrijf zelf een review over Belgian Telecom

Kies nu ook voor een gsm abonnement van Belgian Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Belgian Telecom
Tot nog toe de beste waar voor zijn geld

Review geplaatst op 08 maart 2011, 09:42, door Solos uit regio Gent

Review Belgian Telecom GSM abonnement

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Belgian Telecom
Goed en prettig bedrijf

Review geplaatst op 16 februari 2011, 21:47, door Van Gompel uit regio Ravels

Review Belgian Telecom Solobox

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vanaf 2008 ben ik een heel tevreden klant. Bij problemen nemen ze je altijd serieus en helpen het op te lossen. Th.J Van gompel Van der put

- Van Gompel (Ravels)

Schrijf zelf een review over Belgian Telecom

Kies nu ook voor een internet pack van Belgian Telecom

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 13 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Belgian Telecom

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Belgian Telecom, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Belgian Telecom? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Belgian Telecom als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Belgian Telecom hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .