Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn 13 beoordelingen geschreven over Belfius. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Belfius of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Belfius

  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 13 reviews
Belfius
Een zeer goede dienstverlening.

Review geplaatst op 06 juli 2017, 10:01, door Struyfs uit regio Brecht

Review Belfius Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een compliment aan de mensen van Belfius Sint-Job (2960). Zeer snelle en vriendelijke service. Jullie hebben mij probleem zeer snel en efficiënt opgelost, bedankt!!

- Struyfs (Brecht)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een termijn rekening van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Belfius
Waar andere gratis zijn, moet je bij belfius betalen!

Review geplaatst op 13 mei 2013, 12:48, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Belfius Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Voor een onlinerekening moet je bij Belfius 1 euro / maand betalen, waarbij dit bij ING gratis is! Je krijgt bij Belfius wel creditkaart, maar niemand gebruikt deze nog want dan betaal je hoge rentes en is dan ook weer veel winst voor hun! Ze zouden bij onlinerekening aanbieden zonder die creditkaart, maarja dat is hun winstbron :-) Voor onlinerekening is het beter bij ING. ps: gebruik geen zoomit want zit vol fouten en bugs

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een spaarrente van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (10) | Ongepast?

Belfius
Zeer goede internetdiensten met mooie opbrengst

Review geplaatst op 18 september 2011, 20:12, door anoniem uit regio Lier

Review Belfius Internet Getrouwheidsspaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Internet bankieren gaat heel vlot. Met regelmatig nieuwe functionaliteiten. Opbrengst zit ook bij de hoogste van de markt.

- anoniem (Lier)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een spaarrente van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (5) | Ongepast?

Belfius
Koop aandelen dexia.= openen rekening + effectenrekening

Review geplaatst op 05 juli 2011, 23:35, door anoniem uit regio Berlaar

Review Belfius Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Van 17 euro gezakt naar 2,00 euro. Bij vereffening was al mijn opbrengst opgesoupeerd aan rekeningkosten,beurstaxen en effectenrekeningkosten Ik kon van mijn 1700 euro nog een paar keer gaan eten met mijn 180 euro.

- anoniem (Berlaar)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een spaarrente van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (3) | Ongepast?

Belfius
Wordt klant van dexia en je wordt uitgeperst als een citroen

Review geplaatst op 02 april 2011, 22:09, door anoniem uit regio Heusden-Zolder

Review Belfius Internet Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Er zijn andere banken genoeg die geen hoge beheerskosten aanrekenen en tegelijk een hogere rente geven.

- anoniem (Heusden-Zolder)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een spaarrente van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (3) | Ongepast?

Belfius
Persoonlijke dienstverlening door agent

Review geplaatst op 23 maart 2011, 16:32, door Lieve Pollet uit regio Hasselt

Review Belfius Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vooral de rol van de agent is doorslaggevend naast de spaarproducten zelf die in de huidige markt zzerr goed rendement geven;

- Lieve Pollet (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een spaarrente van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (3) | Ongepast?

Belfius
Geen of onvoldoende opvolging en hoog kostenniveau

Review geplaatst op 22 januari 2011, 12:02, door Forret uit regio Geraardsbergen

Review Belfius Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Niet tevreden van de dienstverlening. De aangerekende tarieven voor vele transacties zijn buiten proportie.

- Forret (Geraardsbergen)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een spaarrente van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (3) | Ongepast?

Belfius
Alles gratis en goede opbrengsten.

Review geplaatst op 26 december 2010, 12:22, door Grauls uit regio Lummen

Review Belfius Internet Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ben al 20 jaar kalnt, nog nooit 1 centiem kosten betaald. Goede service, goede opbrengsten.

- Grauls (Lummen)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een spaarrente van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (4) | Ongepast?

Belfius
Zeer goede bank.

Review geplaatst op 25 oktober 2010, 10:23, door Cardon uit regio Gent

Review Belfius Internet Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben reeds vijftien jaar klant bij deze bank. En de service die je hier krijgt is de beste die je kunt vinden. Staat altijd paraat. Staat niet meer de hoogste op basis van opbrengsten maar ja kan er op gelijk welk moment terecht. Ik moet maar eens bellen naar mijn kantoorhouder en hij staat mij onmiddellijk bij en helpt mij direct. PROFICIAT. DOE ZO VERDER.

- Cardon (Gent)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een spaarrente van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (4) | Ongepast?

Belfius
Goede dienstverlening, alles gratis !

Review geplaatst op 24 april 2010, 10:32, door anoniem uit regio Kapellen

Review Belfius Internet Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De lagere rente van de spaarrekeningen worden gecompenseerd door de zichtrekening zonder enige kost.

- anoniem (Kapellen)

Schrijf zelf een review over Belfius

Kies nu ook voor een spaarrente van Belfius

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (2) | Ongepast?

Eerste « Vorige 12 Volgende » Laatste
1-10 van 13 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Belfius

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Belfius, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Belfius? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Belfius als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Belfius hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .