Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

 


Er zijn 22 beoordelingen geschreven over Argenta. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Argenta of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Argenta

  •  
  •  
  •  
  •  
Eerste « Vorige 123 Volgende » Laatste
1-10 van 22 reviews
Argenta
Goede service aan beste prijs

Review geplaatst op 13 oktober 2016, 10:48, door Marc Jacobs uit regio Rumst

Review Argenta Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alle basisdiensten gratis, incl. kredietkaart. Handige app en online diensten, vriendelijk kantoor in Reet.

- Marc Jacobs (Rumst)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een termijn rekening van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Argenta
Goede ,vriendelijke dienstverlening zonder kosten

Review geplaatst op 21 mei 2016, 16:40, door Bart uit regio Kontich

Review Argenta Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prima advies .Alhoewel ik hier niemand kende eerst profiel geschetst.Pensioensparen was zonder instapkosten.Duidelijk advies wat voor mij bestemd is en dit bekeken op lange termijn.Spaarrente niet van de meeste maar denk al bij al goede middenmoot met service.Had in dit kantoor al eerder moeten informeren .Had me een hoop ergernis bespaard.Tot hiertoe zeer tevreden.

- Bart (Kontich)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een termijn rekening van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Argenta
Zeer vriendelijke, flexibele dienstverlening, alles is gratis

Review geplaatst op 03 januari 2016, 14:22, door Wout Lenders uit regio Antwerpen

Review Argenta Termijnrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer vriendelijke, flexibele dienstverlening, alles (zichtrekening, spaarrekening én creditkaart) is gratis. Vrij lage rentevoet, maar wordt dus gecompenseerd door het feit dat ik verder helemaal geen kosten heb. Goede app en goede website.

- Wout Lenders (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een termijn rekening van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Argenta
Een aantal zaken zijn gratis maar de dienstverlening is ook erg pover.

Review geplaatst op 14 januari 2015, 12:34, door anoniem uit regio Halle

Review Argenta Credit card

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het duurt heel vaak lang voor je antwoord krijgt en als je dan antwoord krijgt dan is het vaag of onvolledig.

- anoniem (Halle)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een kredietkaart van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (1) | Ongepast?

Argenta
Argenta-grembergen : prima bank, goeie dienstverlening!!! zeer vriendelijk !!!

Review geplaatst op 27 november 2013, 15:47, door Van Hoeck uit regio Dendermonde

Review Argenta Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

argenta-grembergen : prima bank, goeie dienstverlening, zeer vriendelijk!!!

- Van Hoeck (Dendermonde)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een spaarrente van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Argenta
Fidec de panne argenta, prima bank met 1° klasse dienstverlening

Review geplaatst op 23 november 2013, 22:30, door Masscheleyn Dirk uit regio De Panne

Review Argenta Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Voor mij de beste bank uit het bankenbestand uit Belgie. Eerlijke mensen met prima dienstverlening. Slechte ervaringen in het verleden met andere banken, tot oplichting toe. Voor mij volledige onbetrouwbaar de rest van het Belgische bankensysteem. Ik weet niet hoe het met andere Argenta kantoren gesteld is, voor mij is Argenta De Panne, prima .

- Masscheleyn Dirk (De Panne)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een spaarrente van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Argenta
Zeer slechte dienstverlening

Review geplaatst op 03 april 2013, 19:21, door anoniem

Review Argenta Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als je hier wilt afsluiten, prima, kom maar. Als je iets wilt wijzigen laten ze het stuklopen en wordt alles afgewezen zodat termijnen vervallen en dergelijke. Zeer onbetrouwbaar zodra je klant bent. En ik ben een nette hypotheekbetaler. Zij staan nergens voor in en helpen je nergens bij. Echt waardeloos. Niet doen, niet afsluiten, laat je niet verleiden.

- anoniem ()

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een spaarrente van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (13) | Neen (7) | Ongepast?

Argenta
Hoogste rente vrij opneembaar

Review geplaatst op 21 september 2012, 13:02, door anoniem

Review Argenta Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De hoogste rente op een vrij opneembare rekening dit moment, verder zijn brieven netjes bezorgt. Heb verder niets anders bij argenta dus kan daar niet over oordelen.

- anoniem ()

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een spaarrente van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (0) | Ongepast?

Argenta
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 11 september 2012, 02:06, door anoniem uit regio Dilsen-Stokkem

Review Argenta Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (1) | Ongepast?

Argenta
De perfecte bank waar je geen nummer bent en steeds persoonlijk wordt geholpen!

Review geplaatst op 15 augustus 2012, 10:27, door anoniem uit regio Waregem

Review Argenta Spaarrekening

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zo goed als alles is gratis bij argenta. Ik ben daar geen nummer maar een klant die men bij zijn voornaam aanspreekt. Misschien liggen de rentes iets hoger bij bepaalde producten maar 1 ding weet ik zeker klantenservice telt voor mij ook!

- anoniem (Waregem)

Schrijf zelf een review over Argenta

Kies nu ook voor een spaarrente van Argenta

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123 Volgende » Laatste
1-10 van 22 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Argenta

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Argenta, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Argenta? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Argenta als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Argenta hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .