Reviews internet providers | Internet & TV

Lees de ervaringen van andere bezoekers over internet packs, internet abonnementen, Mobiel Internet, digitale tv abonnementen. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe internetprovider. Heb je zelf ervaring met sommige internet providers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1144 reviews
Dommel
Slechtste provider!

Review geplaatst op 02 juli 2017, 12:04, door anoniem uit regio Schoten

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij sukkelen nu al 2 weken met hun internet en de modem die constant uitvalt Mail je een klacht, dan sluiten ze die af. Zonder contact op te nemen.

- anoniem (Schoten)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (2) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
De prijs is redelijk goed , maar de prijs wordt verhoogd door zenders waar ik geen behoefte aan heb.

Review geplaatst op 30 juni 2017, 19:57, door anoniem uit regio Bocholt

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik vind het niet kunnen dat steeds de prijs verhoogd wordt om dan het zenderaanbod te vermeerderen met zenders die door de klant niet bekeken worden en ook niet om gevraagd heeft , dit komt niet overeen met het zenderaanbod waar de klant voor gekozen heeft die jullie aangeboden hebben in die tijd , eigenlijk zou de klant moeten kiezen welke zenders hij wil voor die prijs verhoging die door de jaren zijn uitgevoerd .

- anoniem (Bocholt)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (0) | Ongepast?

Dommel
Onbetrouwbare dienstverlening!

Review geplaatst op 29 juni 2017, 13:48, door anoniem uit regio Genk

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Je krijgt het pakket toegestuurd via post, daarna maken ze je een afspraak voor de installatie, maar dan komen ze op toch telkens op andere momenten als je niet thuis bent. Vanaf de derde afspraak moet je dan wel 50 euro betalen voor de installatie! Ik weiger dit en besluit geen gebruik te maken van hun diensten. Meteen stuur ik hun pakket terug, ongeopend en ongebruikt. Vervolgens krijg je een factuur van bijna 240 euro voor allerhande kosten!!! Als je dit weigert te betalen gaan ze meteen door met aangetekend schrijven etcetera... Ik kan de kwaliteit van hun internet en de streaming op zich niet beoordelen, maar ik weet ondertussen dus wel dat ze onbetrouwbaar zijn in hun afspraken en hun klantvriendelijkheid. Geen aanrader dus! Mvg, S.G.

- anoniem (Genk)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Dommel
Ik raad niemand dommel aan.

Review geplaatst op 29 juni 2017, 10:05, door anoniem uit regio Schoten

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eerst aansluitings factuur heeft on 250 euro totaal gekost! Ze werken blijkbaar met 2 maanden voorhand te betalen plus aansluiingskosten Klachten worden niet verholpen. Ze kunnen daarover geen antwoord geven. Het is gewoon zo! Nergens wordt dat vermeld Internet snelheid, onder gemiddeld Enkel het gratis bellen is oke.

- anoniem (Schoten)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Binnen de kernzone in europa, aannemelijke kwaliteit.

Review geplaatst op 28 juni 2017, 17:47, door Eric Verstraete uit regio Oostende

Review TV VLAANDEREN Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben met de camping car sedert 4 jaar in Europa op reis geweest. De slogan overal uitstekende kwaliteit blijkt helemaal niet te kloppen. Noord Noorwegen, Ierland, zuidwest Spanje, heel Portugal: nergens beeld en ontvangst met een schoteldiameter van 80cm. Ben zwaar ontgoocheld en denk mijn abonnement op te zeggen en andere oplossingen te zoeken.

- Eric Verstraete (Oostende)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een internet pack van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Proximus
Slechte wifi

Review geplaatst op 25 juni 2017, 22:06, door Trapped Gamer uit regio Leuven

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al heel lang klant bij proximus, al vind ik dat de decoder heel vervelend kan doen, soms hapert hij , loopt hij vast & neemt hij op met haperingen. Ook heel vervelend dat je maar 1 opname tegelijk kunt opnemen, als je 2 van je top 5 favoriete series niet samen kunt opnemen voelt dat echt vervelend. Maar goed, dat valt nog mee. begin niet over de wifi, die is slecht, sorry hoor ma die is echt verschrikkelijk, altijd uitvallen en haperen en als hij werkt (1/2 van de dag) amuseer ik mij dood 360p te kijken op YouTube, heel aangenaam hoor. ik heb alle wifi kanalen geprobeerd maar nee, dat helpt niet nee. Maar ik moet wel nageven dat ik in een stad woon, dat zal het er ook niet op verbeteren. Voor de rest oké maar liever telenet, daar hebben ze goede prijzen, had nooit moeten overstappe

- Trapped Gamer (Leuven)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (1) | Ongepast?

Proximus
Erg slechte dienstverlening aan veel te dure prijs

Review geplaatst op 22 juni 2017, 22:21, door anoniem uit regio Affligem

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tv gids opent wanneer het hem uitkomt. Proximus valt uit om de 5 min. zonder reden. Soms wilt Proximus niet opstarten zonder reden. Zeer slechte kwaliteit. Veel defecten. Veel fouten. Beloftes van Proximus die langs geen kanten waar zijn. Telenet was veel beter. Heb er dik spijt van dat we van Telenet zijn afgestapt (was niet mijn beslissing).

- anoniem (Affligem)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (1) | Ongepast?

Scarlet
Zeer lange wachttijd voor activatie van nieuwe sim kaart gsm.

Review geplaatst op 12 juni 2017, 08:44, door anoniem uit regio Oostende

Review Scarlet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nieuw abonnement voor GSM aangevraagd op 30 mei 2017. Pas na een telefonische klacht van mij heb ik de nieuwe kaart ontvangen op donderdag 08 juni. Nu vandaag 12 juni is de kaart nog steeds niet geactiveerd : Bijna 14 dagen afsluiten overeenkomst !!!

- anoniem (Oostende)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een internet pack van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (0) | Ongepast?

Proximus
De wachttijden van de klantendienst zijn onvoorstelbaar lang

Review geplaatst op 09 juni 2017, 11:48, door anoniem uit regio Schilde

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik wilde vandaag een inlichting vragen over de start van een nieuwe bundel. Na me eerst 3 minuten door de menu's geworsteld te hebben ging men mij doorverbinden, na 7 minuten kreeg ik iemand aan de lijn die me niet kon helpen maar hij ging me doorverbinden met iemand die dat wel zou kunnen, na 41 minuten wachten heb ik ingehaakt ! Als dat service is !! ....

- anoniem (Schilde)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Telenet
Tevreden klant :-)

Review geplaatst op 24 november 2016, 14:01, door Schockaert Donald uit regio Gent

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Maar heb een probleempje, elke dag word ik gebeld (heden 24-11 om 13u45). Telkens wanneer ik opneem wordt de verbinding verbroken, is dit kwaad opzet of gewoon verkeerd verbonden? Kunnen jullie dit opzoeken en kijken of het steeds van dezelfde abonnee is? Dank bij voorbaat. Schockaert Donald

- Schockaert Donald (Gent)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (12) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1144 reviews