Reviews internet providers | Internet & TV

Lees de ervaringen van andere bezoekers over internet packs, internet abonnementen, Mobiel Internet, digitale tv abonnementen. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe internetprovider. Heb je zelf ervaring met sommige internet providers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1140 reviews
EDPnet
Afrader, niet doen

Review geplaatst op 26 juni 2017, 09:16, door anoniem uit regio Mechelen

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer ontevreden, leveren niet wat is overeengekomen (50% van Internetsnelheid), klantendienst is pover (wacht al +1 maand op antwoord), facturatie is het enigste wat snel werkt. Afrader!

- anoniem (Mechelen)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Proximus
Slechte wifi

Review geplaatst op 25 juni 2017, 22:06, door Trapped Gamer uit regio Leuven

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben al heel lang klant bij proximus, al vind ik dat de decoder heel vervelend kan doen, soms hapert hij , loopt hij vast & neemt hij op met haperingen. Ook heel vervelend dat je maar 1 opname tegelijk kunt opnemen, als je 2 van je top 5 favoriete series niet samen kunt opnemen voelt dat echt vervelend. Maar goed, dat valt nog mee. begin niet over de wifi, die is slecht, sorry hoor ma die is echt verschrikkelijk, altijd uitvallen en haperen en als hij werkt (1/2 van de dag) amuseer ik mij dood 360p te kijken op YouTube, heel aangenaam hoor. ik heb alle wifi kanalen geprobeerd maar nee, dat helpt niet nee. Maar ik moet wel nageven dat ik in een stad woon, dat zal het er ook niet op verbeteren. Voor de rest oké maar liever telenet, daar hebben ze goede prijzen, had nooit moeten overstappe

- Trapped Gamer (Leuven)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Proximus
Erg slechte dienstverlening aan veel te dure prijs

Review geplaatst op 22 juni 2017, 22:21, door anoniem uit regio Affligem

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tv gids opent wanneer het hem uitkomt. Proximus valt uit om de 5 min. zonder reden. Soms wilt Proximus niet opstarten zonder reden. Zeer slechte kwaliteit. Veel defecten. Veel fouten. Beloftes van Proximus die langs geen kanten waar zijn. Telenet was veel beter. Heb er dik spijt van dat we van Telenet zijn afgestapt (was niet mijn beslissing).

- anoniem (Affligem)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Scarlet
Zeer lange wachttijd voor activatie van nieuwe sim kaart gsm.

Review geplaatst op 12 juni 2017, 08:44, door anoniem uit regio Oostende

Review Scarlet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nieuw abonnement voor GSM aangevraagd op 30 mei 2017. Pas na een telefonische klacht van mij heb ik de nieuwe kaart ontvangen op donderdag 08 juni. Nu vandaag 12 juni is de kaart nog steeds niet geactiveerd : Bijna 14 dagen afsluiten overeenkomst !!!

- anoniem (Oostende)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een internet pack van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Proximus
De wachttijden van de klantendienst zijn onvoorstelbaar lang

Review geplaatst op 09 juni 2017, 11:48, door anoniem uit regio Schilde

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik wilde vandaag een inlichting vragen over de start van een nieuwe bundel. Na me eerst 3 minuten door de menu's geworsteld te hebben ging men mij doorverbinden, na 7 minuten kreeg ik iemand aan de lijn die me niet kon helpen maar hij ging me doorverbinden met iemand die dat wel zou kunnen, na 41 minuten wachten heb ik ingehaakt ! Als dat service is !! ....

- anoniem (Schilde)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Telenet
Tevreden klant :-)

Review geplaatst op 24 november 2016, 14:01, door Schockaert Donald uit regio Gent

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Maar heb een probleempje, elke dag word ik gebeld (heden 24-11 om 13u45). Telkens wanneer ik opneem wordt de verbinding verbroken, is dit kwaad opzet of gewoon verkeerd verbonden? Kunnen jullie dit opzoeken en kijken of het steeds van dezelfde abonnee is? Dank bij voorbaat. Schockaert Donald

- Schockaert Donald (Gent)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (5) | Ongepast?

Scarlet
Beste prijs/kwaliteit op de markt

Review geplaatst op 21 november 2016, 10:06, door F. Vanbellinghen uit regio Wortegem-Petegem

Review Scarlet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben al jaren bij scarlet. Heb nu TWEE trio's lopen, een RED abt. voor de i-phone en een gratis abt. voor de 2de GSM (je betaalt alleen je verbruik)en dat allemaal voor € 86 per maand. Alles werkt feilloos. Wat problemen bij de opstart van de 2de trio, door de schuld van proximus. Ter compensatie kreeg ik een maand gratis. De dienstverlening ging er fel op vooruit. Vroeger raakte je niet binnen, nu heb je binnen de 5 min. iemand a/d lijn. TV-zenders voor Trio beperkt maar voldoende. Jammer genoeg geen enkele Duitse post. Leuk zou zijn dat klant 2 zenders zelf mag kiezen. Rommel weg ! ARD en ZDF in de plaats. A perfect world !

- F. Vanbellinghen (Wortegem-Petegem)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een internet pack van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (9) | Neen (1) | Ongepast?

Telenet
Goed, maar te duur

Review geplaatst op 20 november 2016, 13:14, door anoniem uit regio Zwijndrecht

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Veel te duur in vergelijking met Orange, edpnet, tv Vlaanderen, Proximus

- anoniem (Zwijndrecht)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (1) | Ongepast?

Dommel
Prijs kwaliteit net ok

Review geplaatst op 07 november 2016, 11:35, door anoniem uit regio Lier

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

internet is niet echt snel, gaat hier niet boven 10mb maar voldoet waarvoor ik het gebruik. mailbox geeft vaak problemen, vertraging ,certifikaatproblemen niet te gebruiken dus voor professionele mails dus.De prijs ligt vrij laag maar is niet de goedkoopste.

- anoniem (Lier)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (1) | Ongepast?

Telenet
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 01 november 2016, 11:42, door J H uit regio Heusden-Zolder

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tot nu toe werkt alles perfect...

- J H (Heusden-Zolder)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (6) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1140 reviews