Reviews internet providers | Internet & TV

Lees de ervaringen van andere bezoekers over internet packs, internet abonnementen, Mobiel Internet, digitale tv abonnementen. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe internetprovider. Heb je zelf ervaring met sommige internet providers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1135 reviews
Telenet
Tevreden klant :-)

Review geplaatst op 24 november 2016, 14:01, door Schockaert Donald uit regio Gent

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Maar heb een probleempje, elke dag word ik gebeld (heden 24-11 om 13u45). Telkens wanneer ik opneem wordt de verbinding verbroken, is dit kwaad opzet of gewoon verkeerd verbonden? Kunnen jullie dit opzoeken en kijken of het steeds van dezelfde abonnee is? Dank bij voorbaat. Schockaert Donald

- Schockaert Donald (Gent)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (3) | Ongepast?

Scarlet
Beste prijs/kwaliteit op de markt

Review geplaatst op 21 november 2016, 10:06, door F. Vanbellinghen uit regio Wortegem-Petegem

Review Scarlet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben al jaren bij scarlet. Heb nu TWEE trio's lopen, een RED abt. voor de i-phone en een gratis abt. voor de 2de GSM (je betaalt alleen je verbruik)en dat allemaal voor € 86 per maand. Alles werkt feilloos. Wat problemen bij de opstart van de 2de trio, door de schuld van proximus. Ter compensatie kreeg ik een maand gratis. De dienstverlening ging er fel op vooruit. Vroeger raakte je niet binnen, nu heb je binnen de 5 min. iemand a/d lijn. TV-zenders voor Trio beperkt maar voldoende. Jammer genoeg geen enkele Duitse post. Leuk zou zijn dat klant 2 zenders zelf mag kiezen. Rommel weg ! ARD en ZDF in de plaats. A perfect world !

- F. Vanbellinghen (Wortegem-Petegem)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een internet pack van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (1) | Ongepast?

Telenet
Goed, maar te duur

Review geplaatst op 20 november 2016, 13:14, door anoniem uit regio Zwijndrecht

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Veel te duur in vergelijking met Orange, edpnet, tv Vlaanderen, Proximus

- anoniem (Zwijndrecht)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Dommel
Prijs kwaliteit net ok

Review geplaatst op 07 november 2016, 11:35, door anoniem uit regio Lier

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

internet is niet echt snel, gaat hier niet boven 10mb maar voldoet waarvoor ik het gebruik. mailbox geeft vaak problemen, vertraging ,certifikaatproblemen niet te gebruiken dus voor professionele mails dus.De prijs ligt vrij laag maar is niet de goedkoopste.

- anoniem (Lier)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

Telenet
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 01 november 2016, 11:42, door J H uit regio Heusden-Zolder

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tot nu toe werkt alles perfect...

- J H (Heusden-Zolder)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (6) | Ongepast?

Dommel
Super helpdesk goed bereikbaar

Review geplaatst op 31 oktober 2016, 10:01, door Bas Van Mook uit regio Antwerpen

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het is overal wel wat , en ook ik heb al eens een probleem gehad, maar buiten dat ze erg voordelig zijn met GSm abonnement ( rest geen ervaring) . Zijn ze snel en accuraat om persoonlijk het probleem op te lossen. Voor mij een dikke 10 voor Dommel GSM.

- Bas Van Mook (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Scarlet
Zeer tevreden!

Review geplaatst op 19 oktober 2016, 09:49, door anoniem uit regio Leuven

Review Scarlet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Overgestapt naar scarlet mobile, ging heel vlotjes! Ook ben ik zeer tevreden van de klantendienst.

- anoniem (Leuven)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een internet pack van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Telenet
Pluim voor het hele team telenet

Review geplaatst op 14 oktober 2016, 22:55, door Jakobus uit regio Balen

Review Telenet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

telenet is beter dan al die andere oplichters en dan zevert er 1 mijn televisie heeft slecht beeld . we koop dan gen tv bij een groothandelaar voor 500 euro . mijn tv 3 d full hd en al er op en aan . prijs kleine handelaar 2989 euro .groothandelaren kopen ze met de vleet aan . 2 jaar garantie en een jaar later defekt om de haverklap . wat zit een groothandel ermee dat jou tv lapot gaat . de tvees bij een groothandelaar zijn allemaal afgerkeurde tvees waar altyd wat aan is . ik betaal liever 1000 euros meer en ik heb 20 jaar plezier van mijn pc . dus kraak telenet niet af .

- Jakobus (Balen)

Schrijf zelf een review over Telenet

Kies nu ook voor een internet pack van Telenet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (16) | Ongepast?

Proximus
Zeer tevreden omtrent service en professionaliteit van de techniekers

Review geplaatst op 14 oktober 2016, 14:32, door Tielemans uit regio Gent

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zie de beoordeling hierboven a. u.b.

- Tielemans (Gent)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Scarlet
Zeer slechte diensverlening! 6dagen geen ontvangst.

Review geplaatst op 13 oktober 2016, 18:00, door anoniem uit regio Bierbeek

Review Scarlet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De klantdienst was zeer slecht de mensen achter de telefoon spreken amper nederlands. 6 dagen heb ik nirt kunnen bellen, sms'en noch op internet surfen. Niemand kon mij een deftig antwoord geven achter de telefoon. Zit nu bij Orange en ben zeer tevreden.

- anoniem (Bierbeek)

Schrijf zelf een review over Scarlet

Kies nu ook voor een internet pack van Scarlet

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (2) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1135 reviews