Reviews internet providers | Internet & TV

Lees de ervaringen van andere bezoekers over internet packs, internet abonnementen, Mobiel Internet, digitale tv abonnementen. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe internetprovider. Heb je zelf ervaring met sommige internet providers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1157 reviews
EDPnet
Schitterend: snel, betrouwbaar, goedkoop.

Review geplaatst op 10 februari 2018, 16:43, door anoniem uit regio Gent

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€35/maand voor 100down, 40up. Betrouwbare verbinding, goede snelheid, vel goedkoper en echt zonder limieten

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (2) | Ongepast?

Proximus
Erg goede dienstverlening goeie prijs mag zeker niet duurder worden

Review geplaatst op 25 januari 2018, 21:54, door Tom uit regio Menen

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gsm abonnementen verbeteren meer gratis bel uren en internet gb voor de zelfde prijs

- Tom (Menen)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Al 12 jaar een trouwe klant bij tv vlaanderen

Review geplaatst op 22 januari 2018, 18:27, door anoniem uit regio Hasselt

Review TV VLAANDEREN Digitale TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds 12 jaar heb ik Satelliet tv bij Tv Vlaanderen en reeds een schotel gedurende 25 jaar. Geen enkele dag zonder beeld en de beste beeldkwaliteit! Heb je slecht beeld bij regen? Dan staat je schotel niet goed uitgericht. Dit is niet de schuld van de provider! Laat je schotel correct uitrichten met apparatuur! Het zenderaanbod is eindeloos want naast Tv Vlaanderen ontvang je nog eens extra 400 zenders via satelliet. Daar kan de kabel of proximus nooit tegenop!

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een Digitale TV abonnement van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Proximus
Nog maar eens een prijsstijging

Review geplaatst op 15 januari 2018, 09:10, door anoniem uit regio Steenokkerzeel

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In september een prijsstijging van 2 euro, nu opnieuw 4 euro erbij!! Maar we wachten toch nog steeds op een compensatie voor een avond zonder TV en alle andere problemen van het afgelopen jaar!

- anoniem (Steenokkerzeel)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Reeds 12 jaar een uitstekende dienstverlening, pakketten precies op maat aan competitieve prijzen.

Review geplaatst op 10 januari 2018, 12:19, door Webstone uit regio Turnhout

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds meer dan 12 jaar bijzonder tevreden klant bij EDPnet (regio Turnhout). Doorheen de jaren als consument proactief van formule naar formule gefietst om uiteindelijk ook met het bedrijf bij EDPnet uit te komen. Van ADSL in 2006, even een ADSL2 omweggetje, tot VDSL & VOIP sinds 2011. Ik ben het proactieve en tevens geduldige type: steeds de nieuwe pakketten opvolgend, solide netwerk en deftige hardware (Fritz/Cisco/Siemens). In al die jaren is er al eens een facturatiefout geweest bij een verhuis of migratie van pakket, maar na een online ticketje werd dit zonder morren rechtgezet. Ook ik heb ettelijke lijnmetingen laten uitvoeren en de stoep eens laten openbreken, maar telkens geraakten we er op een professionele manier uit! En ook ghost calls zijn al een tijdje verleden tijd. Toppie!!!

- Webstone (Turnhout)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Proximus
Telefonise hulp zeer zwak. donderdag 14/12/2017

Review geplaatst op 18 december 2017, 20:15, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

na ongeveer een kleine 2 uur aan de telefoon te hangen en niet meer verder geholpen te woredn was het nog niet in orde nog steeds geen tv welkom nieuwe decoder zet mensen aan de telefoon die je kunnen helpen en geen prutsers ineens geen bandje niet meer als je probeert terug te bellen na ongeveer een half uur dan maar terug geprobeerd en iemand anders aan de lijn gehad dan ging het ineens wel bedankt voor de zeer trage service.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Proximus
Heel ontevreden over de services

Review geplaatst op 15 december 2017, 12:04, door Wendy Debock uit regio Antwerpen

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4 Dagen geen internet en tv, als zelfstandige die werkt met het internet is dit een verlies plaatje van een paar duizend euro. 4 dagen de zaak gesloten en dan kunnen ze niet sneller iemand sturen nee elke keer van hier naar daar gestuurd. Elke keer bellen ze je moet dit doen je moet dit doen en elke keer werd het slechter nu niets meer. 7 kinderen die je Naomi hun school ook nog eens moet bezig houden omdat ze geen tv kunnen zien en een puber in de examen die nu ergens anders moet gaan studeren omdat hier geen internet aanwezig is. Dus nee als het internet belangrijk is zal ik toch eerst goed nahoren hoe de service is want hier zeker niet

- Wendy Debock (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

TV VLAANDEREN
Bij regen of sneeuw geen tv vlaanderen

Review geplaatst op 11 december 2017, 20:20, door De Smaele uit regio Lochristi

Review TV VLAANDEREN Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik zal Tv Vlaanderen aan niemand aanraden. Als je er Stievie moet bij nemen om tijdens Belgisch weer te kunnen kijken is er iets grondig mis. Ik wil ook in het buitenland tv kijken vandaar dat ik nog altijd abonnee ben. Astra 3 geeft blijkbaar een heel zwak signaal. Doe er iets aan a.u.b. Is er geen concurrent op de markt die het wel kan?

- De Smaele (Lochristi)

Schrijf zelf een review over TV VLAANDEREN

Kies nu ook voor een internet pack van TV VLAANDEREN

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Lage prijs ten.koste van service

Review geplaatst op 06 december 2017, 01:09, door Jonathan uit regio Sint-Gillis

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn ervaring met edpnet is heel kort geweest. Ze zijn nooit komen installeren. Technicus die niet komt opdagen , planning die verandert wordt per sms terwijl per mail en telefonisch andere tijdstippen is afgesproken, planner vindt het normaal dat om 16h de shift erop zit terwijl dat zij u laten wachten tussen 8h en 16h30 en ervan uitgaat dat een dag verlof nogmaals nemen voor een tweede afspraak de normaalste zaak van de wereld is. Ik neem het de technicus niet kwalijk, die lage kosten zullen wel van ergens moeten komen. Geen reactie van de helpdesk of ik mijn bestelling kan annuleren en modem terugsturen.

- Jonathan (Sint-Gillis)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (2) | Ongepast?

Proximus
Toch misnoegd ...

Review geplaatst op 05 december 2017, 16:18, door anoniem uit regio Diest

Review Proximus Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Als trouwe klant word ik eigenlijk afgestraft. Voor nieuwe klanten is er met de huidige promotieactie een smart tv in aanbieding tegen zeer mooie voorwaarden. Klanten die al meer dan 35 jaar trouw bleven aan Belgacom/Proximus blijven echter op hun honger zitten. Spijtig. Misschien moeten wij ook maar eens van provider wisselen dat lijkt mij interessanter te zijn.

- anoniem (Diest)

Schrijf zelf een review over Proximus

Kies nu ook voor een internet pack van Proximus

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (2) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1157 reviews