Reviews internet providers | Internet & TV

Lees de ervaringen van andere bezoekers over internet packs, internet abonnementen, Mobiel Internet, digitale tv abonnementen. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe internetprovider. Heb je zelf ervaring met sommige internet providers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1167 reviews
EDPnet
Degelijk en aan een redelijke prijs

Review geplaatst op 20 oktober 2018, 21:35, door Thomas uit regio Leuven

Review EDPnet Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoewel niet de goedkoopste op de markt, bied Edpnet een technisch degelijk product met ongelimiteerd downloaden en goede gesprekskwaliteit. Voor ons was het een flinke besparing (via plus-pack) en meerdere nummers (aan 5euro/maand ipv 20). Ook het open systeem laat gebruik van andere providers toe (vb voippro.com) voor mobiele of internationale gesprekken. Je moet wel technisch beetje onderlegd zijn (hoewel sinds het gebruig van de zeer goede Fritzbox 7490 alles veel eenvoudiger is geworden). De helpdesk is soms maar matig van niveau, doch ze hebben uitstekende technische know-how in huis (oa Joachim Slabbaert). Gouden tip: koop goede hardware (Fritzbox bvb) en laat een test & label doen van je lijn door Belgacom (kost 50euro). Edpnet lijkt me vooral interessant voor grotere gebruikers.

- Thomas (Leuven)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet pack van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Dommel
Geen dommel meer oplichters

Review geplaatst op 18 oktober 2018, 11:14, door Mimo uit regio Vorst

Review Dommel Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Schandalig factuur was hun probleem dat ze niet betaald hebben gekregen internet stop gezet na betaling van 3 weken nog steed geen internet bellen en nog s bellen Technicien zou gestuurd worden vrij genomen en niet komen opdagen

- Mimo (Vorst)

Schrijf zelf een review over Dommel

Kies nu ook voor een internet abonnement van Dommel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Erg tevreden met dienstverlening, prijzen en hulplijnen.

Review geplaatst op 09 oktober 2018, 16:40, door Vereycken uit regio Zoersel

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben bij EDPNET vanaf november 2008. Nooit ernstige problemen gehad. Goede dienstverlening door IBS. Na overgang op VDSL (sept 2017) alles 100 %. Snelheid ok-telefoon ok. Kosten bij installatie zeer laag.

- Vereycken (Zoersel)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (2) | Ongepast?

Orange
Goede ontvangst

Review geplaatst op 05 oktober 2018, 09:33, door Edwin uit regio Maaseik

Review Orange Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Net Orange aangevraagd en prima geholpen ! Direct alles overgenomen en in orde gemaakt. Zeer vriendelijk !

- Edwin (Maaseik)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een internet pack van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Prijs kwaliteit het beste aanbod op de markt, wel enkele lacunes

Review geplaatst op 04 oktober 2018, 20:32, door anoniem uit regio Schoten

Review Orange Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds meerdere jaren klant, zowel mobiel als tv en internet (zelfs tester geweest) en prijs kwaliteit is er geen beter aanbod. De decoder had in de begin periode wat bugs, maar deze zijn er allemaal uitgewerkt. Er is wel tot op heden geen terugkijk tv, en belgisch voetbal ontbreekt ook. Terugkijk tv zou blijkbaar wel op de planning staan. Mobiel is er ook geen beter aanbod voor €20 (koala limited edition in love bundel) onbeperkt bellen en 8GB data. Geen klagen over de 4g snelheid, het 4g bereik op mijn werk kan wel beter (regio Deurganckdok)

- anoniem (Schoten)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een internet pack van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Rapide et illimité, excellent!

Review geplaatst op 01 oktober 2018, 20:28, door De Voeght Harold uit regio Mons

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonnee voor een paar maanden, ik heb geen spijt van Scarlet, voo, numericable ... de fritzbox is oneindig veel beter dan de bbox, veel stabieler en biedt functies die geen andere operator aanbiedt (vpn, nas, telefonie op smartphone, spraakberichten van de vaste lijn verzonden per e-mail, en super belangrijk omdat elders optioneel: weergave van het oproepnummer, enz ...). Enige fout: geen tv, maar op het moment van netflix en replay is het niet erg serieus. Kortom, tot vandaag ben ik uiterst tevreden.

- De Voeght Harold (Mons)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Orange
Top klantendienst!

Review geplaatst op 13 september 2018, 14:31, door Cindy Van Langenhof uit regio Affligem

Review Orange Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik wil de medewerkers van de klantendienst bij deze eens heel hartelijk bedanken. Jullie zijn zo vriendelijk en behulpzaam. Wanneer ik eens een vraag heb ben ik niet bang om afgesnauwd te worden zoals wel het geval was bij Telenet. Daarom dikke duim!Thanks!

- Cindy Van Langenhof (Affligem)

Schrijf zelf een review over Orange

Kies nu ook voor een internet pack van Orange

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

VOO
Trés bon service et trés bon prix

Review geplaatst op 10 september 2018, 09:58, door De Tremerie uit regio Rixensart

Review VOO Internet pack

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het is jammer dat de TRIO-packs meer betaald moeten worden voor de voetbalwedstrijden als het genoeg is om het grote pakket te behagen.

- De Tremerie (Rixensart)

Schrijf zelf een review over VOO

Kies nu ook voor een internet pack van VOO

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Zeer goede service en prijs!

Review geplaatst op 27 februari 2018, 16:10, door anoniem uit regio Sint-Niklaas

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Reeds jarenlang klant, en steeds een goede service aan de scherpste prijs in de markt!

- anoniem (Sint-Niklaas)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

EDPnet
Schitterend: snel, betrouwbaar, goedkoop.

Review geplaatst op 10 februari 2018, 16:43, door anoniem uit regio Gent

Review EDPnet Internet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€35/maand voor 100down, 40up. Betrouwbare verbinding, goede snelheid, vel goedkoper en echt zonder limieten

- anoniem (Gent)

Schrijf zelf een review over EDPnet

Kies nu ook voor een internet abonnement van EDPnet

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (2) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1167 reviews