Over Lampiris

Lampiris is een energieleverancier die uitsluitend 100% groene energie opwekt via hernieuwbare energiebronnen, zoals Windenergie (38,71%), Biomassa/-gassen (33,23%) en Waterkracht (20,94%). Iedere dag koopt Lampiris energie in die volgens deze principes 100% groen en betrouwbaar is. Voor Lampiris is het belangrijk dat zij deze energie op lange termijn kunnen aanbieden tegen dezelfde prijs als die van traditionele energie.

Lampiris is als enige energieleverancier nog altijd in staat om op een milieuvriendelijke manier energie te leveren aan Belgische huishoudens (Waals, Vlaams en Brussels grondgebied) en daarbij als enige leverancier volledig onafhankelijk te zijn van de traditionele grote energienetten.

De onderneming werd in 2003 opgericht door 2 jonge ondernemers (een Waal en een Vlaming) en is gevestigd in Luik. Op 1 mei 2009 telde Lampiris meer dan 225.000 klanten en heeft meer dan 70 personen in dienst. In Brussel en in het Waals Gewest is Lampiris de marktleider voor 100% groene energie.


Het is de overtuiging van Lampiris dat groene energie de toekomst is, en voor die groene toekomst hebben zij nood aan een duurzame relatie met haar klanten. Lampiris steunt eveneens projecten voor de bescherming van het milieu zoals «World Land Trust » (financiële steun).

 
Lampiris

of bel 011-29 07 24 voor vrijblijvend advies

Tevreden of Ontevreden over Lampiris? Deel hier je eigen ervaring.

Klik per categorie op één van de symbolen om aan te geven of je al dan niet tevreden bent.

Uw contactgegevens


Je beoordeling van Lampiris

Vat je mening samen in één zin (bv. "Erg goede dienstverlening aan prima prijs")

Schrijf hier je beoordeling. Probeer zo duidelijk mogelijk te zijn, en hou het ajb. relevant. (max. 800 karakters)


Gelieve bij het schrijven van een beoordeling / review / evaluatie rekening te houden met de volgende richtlijnen.

 1. Schrijf alleen over de gekozen leverancier / product. Houdt de beoordeling zo duidelijk en relevant als mogelijk.
 2. Let op je spelling en grammatica. Lees je review eerst na vooraleer ze in te dienen.
 3. Toon respect voor de andere bezoekers in taal en woordgebruik. Vermijdt sarcasme; niet iedereen heeft hetzelfde gevoel voor humor.  
 4. Vermijdt het vrijgeven van persoonlijke informatie. Onze website wordt dagelijks door duizenden bezoekers geraadpleegd. wil je persoonlijk advies, contacteer dan onze helpdesk.  
 5. In geval van technische storingen, contacteer altijd de klantendienst van je leverancier om een oplossing te vinden. Je vindt van elke leverancier alle contactgegevens (e-mail, telefoon, adres) op onze website.
 6. In geval van problemen met een leverancier; vermijdt het vermelden van naam/toenaam van een klantendienst medewerker.  Meestal doen zij hun uiterste best om je te helpen, gegeven de middelen en informatie waarover ze beschikken.  Speel op de bal, niet op de persoon.
 7. Gebruik van HTML-codes of andere opmaak is niet toegelaten.
 8. Het plaatsen van linken of verwijzingen naar websites van derden is niet toegelaten.
 9. Schuttingtaal, reclame, spam, plagiaat, kwetsende, racistische, pornografische of elk andere vorm van ethisch onverantwoorde tekst in de opgegeven naam, onderwerp, evaluatie is niet toegelaten. 
 10. NIET SCHREEUWEN ajb. : Volledige zinnen in hoofdletters geschreven komt té schreeuwerig over voor onze andere bezoekers.
 11. Beoordelingen die tegen één of meerdere van deze regels ingaan, kunnen/zullen zonder tegenbericht verwijderd worden. Het veelvuldig negeren van deze richtlijnen zal resulteren in een permanente ban/wering van onze website, zonder berichtgeving hieromtrent.
 12. Aanbieders.be behoudt zich het recht om een beoordeling om eender welke reden te weigeren of wijzigen. Ook al wordt een beoordeling op een bepaald moment getoond, Aanbieders.be mag deze altijd achteraf verwijderen.
 13. Aanbieders.be heeft het recht om je beoordeling ook op andere websites te tonen dan op www.aanbieders.be.
Met het oog op kwaliteit bent je verplicht een naam, postcode en e-mailadres op te geven. Je e-mailadres wordt nooit aan derden doorgegeven. Je kan aanduiden als je niet wenst dat je naam getoond wordt op de website. De postcode is belangrijk om te bepalen van welke regio je bent, zodat de evaluatie gekaderd kan worden door onze andere bezoekers.

Je bent niet verplicht een waardering voor de specifieke tevredenheidscriteria op te geven, maar het is wel aangeraden. Niet gewaardeerde criteria worden niet in aanmerking genomen bij het bereken van de gemiddelde scores.

Mocht je om één of andere reden wensen dat een gemaakte beoordeling verwijderd wordt van de site, gelieve dan een gemotiveerd verzoek hiertoe in te dienen bij onze klantendienst, met duidelijke vermelding van beoordeling + reden. Je verzoek zal dan onderzocht worden.

Klantendienst Lampiris: Rue Saint Laurent, 54, 4000 Luik - Klant worden: 011-29 07 24 - Bestaande klanten: 011-49 49 48