Reviews energieleveranciers | Energie

Lees de ervaringen van andere bezoekers over Energietarieven, stroomtarieven, gastarieven. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe energieleverancier. Heb je zelf ervaring met sommige energieleveranciers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1508 reviews
Elegant
Ontevreden!

Review geplaatst op 22 juni 2017, 01:06, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Elegant Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 mnd klant geweest! Nooit meer!

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een Energietarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
Erg goede dienstverlening aan zeer goede prijs

Review geplaatst op 21 juni 2017, 16:14, door anoniem uit regio Lebbeke

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben over alles zeer tevreden.En zeg het door aan familie en vrienden

- anoniem (Lebbeke)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Nog maar pas overgestapt, en tot hier toe erg tevreden !

Review geplaatst op 21 juni 2017, 07:53, door anoniem uit regio Sint-Gillis-Waas

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vlotte overschakeling !

- anoniem (Sint-Gillis-Waas)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
dienstverlening vlot verlopen en de prijs ok.

Review geplaatst op 20 juni 2017, 21:24, door anoniem uit regio Begijnendijk

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Afwachten dat ze hun woord houden als ik 1 jaar blijf dat ik een verminndering krijg.

- anoniem (Begijnendijk)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Alles super vlot verlopen

Review geplaatst op 20 juni 2017, 19:26, door anoniem uit regio Hoeilaart

Review eni Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bij de overstap waren er enkele dingen onduidelijk. Na een telefoontje met de klantendienst was alles snel duidelijk.

- anoniem (Hoeilaart)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een stroomtarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Vlotte en snelle afhandeling, correcte prijsopgave !

Review geplaatst op 20 juni 2017, 15:33, door anoniem uit regio Waregem

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vlot verloop. Eenmalig een telefoon naar de klantendienst, vriendelijke dame, en enkele dagen later was alles aangepast zoals berekend op jullie site ! Gemakkelijk zelf op te volgen via de online login !

- anoniem (Waregem)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Goede dienstverlening, vlotte overstap, klantvriendelijk, soms leuke aanbiedingen

Review geplaatst op 20 juni 2017, 14:51, door anoniem uit regio Hasselt

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Goede dienstverlening, vlotte overstap, domiciliëring vlot verlopen, klantvriendelijk, soms leuke aanbiedingen

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
Llange wachttijd aan tel.

Review geplaatst op 20 juni 2017, 13:20, door Parton R uit regio Oud-Heverlee

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Een vlekkeloze overstap en correcte facturen.

Review geplaatst op 20 juni 2017, 12:25, door anoniem uit regio Wommelgem

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap verliep zonder problemen en op zeer korte tijd. Tot nu toe nog geen opmerkingen over de facturatie.

- anoniem (Wommelgem)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Zelfde dienstverlening voor een lagere prijs

Review geplaatst op 20 juni 2017, 12:12, door Dhaenens uit regio Kortenberg

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overschakeling van Eni naar Engie verliep bijzonder vlot.

- Dhaenens (Kortenberg)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1508 reviews