Reviews energieleveranciers | Energie

Lees de ervaringen van andere bezoekers over Energietarieven, stroomtarieven, gastarieven. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe energieleverancier. Heb je zelf ervaring met sommige energieleveranciers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1515 reviews
Lampiris
Tevreden.

Review geplaatst op 05 juli 2017, 20:07, door anoniem uit regio Vorselaar

Review Lampiris Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Is het mogenlijk dat ik een goedkopere tarief kan verkrijgen voor gas en groene stroom daar ik al lang klant ben bij jullie en tot nu toe nog tevreden ben. In afwachting dank bij voorbaat. Boeckmans Vermeulen.

- anoniem (Vorselaar)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (4) | Ongepast?

Eneco
Fantastische dienstverlening voor een goede prijs

Review geplaatst op 01 juli 2017, 11:16, door Marc uit regio Zaventem

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeer goede dienstverlening! De prijs is goed voor een 100% milieuvriendelijke energie

- Marc (Zaventem)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Poweo
Slechte dienstverlening

Review geplaatst op 30 juni 2017, 14:56, door Verlinden Rudy uit regio Knokke-Heist

Review Poweo Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Onze nachtmeter is 9 maand stuk geweest en alles is dubbel getikt op dagmeter , resultaat opleg 1025 euro terwijl wij maar met 2 pers in flat wonen en altijd snachts en in weekends wassen en drogen . Wij hebben al het mogelijke gedaan 9 keer gebeld ook naar Eandis en resultaat is dat we vandaag al een in gebrekestellingsbrief gekregen hebben van Poweodat we binnen 10 dagen moeten betalen ! Sorry hoor maar hun leuze Poweo bespaar 400 euro per jaar klopt totaal niet wel betaal 1000euro meer per jaar dat kan ik bewijzen !

- Verlinden Rudy (Knokke-Heist)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een Energietarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Erg goede dienstverlening aan een prima prijs

Review geplaatst op 27 juni 2017, 20:07, door anoniem uit regio Beveren-Waas

Review Essent Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ben tevreden .ESSENT IS HET

- anoniem (Beveren-Waas)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een stroomtarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Niet de goedkoopste maar wel de groenste.

Review geplaatst op 27 juni 2017, 14:49, door Robin uit regio Antwerpen

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap ging vlot. De prijs is ok, zeker omdat het groene energie is. (voor zover dat dit allemaal waar is)

- Robin (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Afschuwelijke afsluiting van contract met foute facturatie

Review geplaatst op 26 juni 2017, 10:17, door anoniem uit regio Hasselt

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

bij de afsluiting van mijn contract bij eneco ben ik zeer slecht verder geholpen. nu in 2017 krijg ik nog een factuur aan van eneco uit het niets.. dit stamt uit 2013. en dat terwijl ik uitdrukkelijk gevraagd had om bij de slotfactuur alles te betalen zodat er geen verrassingen meer zouden komen... niet bepaald klantvriendelijk

- anoniem (Hasselt)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Goede dienstverlening bij verhuis !

Review geplaatst op 24 juni 2017, 11:49, door Collaer uit regio Bierbeek

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

Elegant
Ontevreden!

Review geplaatst op 22 juni 2017, 01:06, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Elegant Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 mnd klant geweest! Nooit meer!

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een Energietarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (2) | Ongepast?

Luminus
Erg goede dienstverlening aan zeer goede prijs

Review geplaatst op 21 juni 2017, 16:14, door anoniem uit regio Lebbeke

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben over alles zeer tevreden.En zeg het door aan familie en vrienden

- anoniem (Lebbeke)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Nog maar pas overgestapt, en tot hier toe erg tevreden !

Review geplaatst op 21 juni 2017, 07:53, door anoniem uit regio Sint-Gillis-Waas

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vlotte overschakeling !

- anoniem (Sint-Gillis-Waas)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1515 reviews