Reviews energieleveranciers | Energie

Lees de ervaringen van andere bezoekers over Energietarieven, stroomtarieven, gastarieven. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe energieleverancier. Heb je zelf ervaring met sommige energieleveranciers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1683 reviews
Luminus
Goed

Review geplaatst op 17 januari 2018, 15:20, door Prijs William uit regio Tongeren

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 17 januari 2018, 13:26, door Jef Staes uit regio Dessel

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alles vanzelf verlopen en ook nog opgebeld door Eneco zelf met de vraag of alles goed verlopen is en alles duidelijk was. Dit nog voor de eerste facturatie. Zeer tevereden

- Jef Staes (Dessel)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Vriendelijke en behulpzame klantendienst.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 13:25, door anoniem uit regio Wichelen

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Tot op heden heb ik enkel positieve ervaringen.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 11:22, door anoniem uit regio Oudenaarde

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb éénmaal contact gehad met de klantendienst en kreeg een zeer vriendelijke persoon aan de lijn. Deze heeft mij direct geholpen en een kleine facturatiefout rechtgezet.

- anoniem (Oudenaarde)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Vlotte afhandeling van de overstap.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 10:08, door anoniem uit regio Putte

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aangezien ik nog maar sinds september klant ben bij eneco, kan ik nu nog geen beoordeling geven, dat kan pas na één jaar volgens mij.

- anoniem (Putte)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
Prima

Review geplaatst op 16 januari 2018, 09:40, door anoniem uit regio Aalst

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zo zouden er meer diensten moeten zijn

- anoniem (Aalst)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
3 maanden is te kort om reeds een mening te geven.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 08:58, door Monika Van Den Bossch uit regio Mechelen

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb Luminus wel via de website gecontacteerd over het reinigen van een ketel en heb daar nooit antwoord op gekregen. Hopelijk geen voorteken van de service.

- Monika Van Den Bossch (Mechelen)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Vriendelijk en correct

Review geplaatst op 16 januari 2018, 07:08, door anoniem uit regio Sint-Truiden

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Snelle overgang, goede prijs

Review geplaatst op 16 januari 2018, 04:50, door anoniem uit regio Diest

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Snelle overgang, goede correcte prijs,

- anoniem (Diest)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Een goede dienstverlening aan zeer voordelige prijs

Review geplaatst op 15 januari 2018, 22:37, door anoniem uit regio Sint-Agatha-Berchem

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Overstap zonder problemen gebeurd. Onmiddellijk prijs/maand verlaagt naar de te schatten prijswaarde verbruik van jaar voordien.Prima service.

- anoniem (Sint-Agatha-Berchem)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1683 reviews