Reviews energieleveranciers | Energie

Lees de ervaringen van andere bezoekers over Energietarieven, stroomtarieven, gastarieven. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe energieleverancier. Heb je zelf ervaring met sommige energieleveranciers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1688 reviews
Luminus
Momenteel verloopt allesprima

Review geplaatst op 26 januari 2018, 11:33, door anoniem uit regio Herzele

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (1) | Ongepast?

Luminus
goede dienst

Review geplaatst op 21 januari 2018, 19:00, door Gotte uit regio Aalter

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Tevreden over de duidelijke dienstverlening bij overstap.

Review geplaatst op 20 januari 2018, 18:10, door anoniem uit regio Kortessem

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben benieuwd of de eindafrekening ook gaat meevallen.

- anoniem (Kortessem)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Overstap zonder problemen , zo hoort het te zijn.

Review geplaatst op 20 januari 2018, 15:58, door Wuyts uit regio Edegem

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overstap is vlot verlopen , maar dit is echt een verdienste van aanbieders. Elk jaar laat ik via hen een vergelijking maken en wanneer ik deze interessant vind stap ik over. Zo is dit reeds een 4 tal keer gebeurd zonder enig probleem.

- Wuyts (Edegem)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Poweo
Zorg dat jullie duidelijk zijn over facturen en optijd opsturen.

Review geplaatst op 18 januari 2018, 19:15, door anoniem uit regio Antwerpen

Review Poweo Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

tot nu toe ben ik teverden over poweo en ga zou door veel succes.

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over Poweo

Kies nu ook voor een stroomtarief van Poweo

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
Goed

Review geplaatst op 17 januari 2018, 15:20, door Prijs William uit regio Tongeren

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Erg goede dienstverlening aan prima prijs

Review geplaatst op 17 januari 2018, 13:26, door Jef Staes uit regio Dessel

Review Eneco Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alles vanzelf verlopen en ook nog opgebeld door Eneco zelf met de vraag of alles goed verlopen is en alles duidelijk was. Dit nog voor de eerste facturatie. Zeer tevereden

- Jef Staes (Dessel)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een Energietarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Vriendelijke en behulpzame klantendienst.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 13:25, door anoniem uit regio Wichelen

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Tot op heden heb ik enkel positieve ervaringen.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 11:22, door anoniem uit regio Oudenaarde

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik heb éénmaal contact gehad met de klantendienst en kreeg een zeer vriendelijke persoon aan de lijn. Deze heeft mij direct geholpen en een kleine facturatiefout rechtgezet.

- anoniem (Oudenaarde)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Vlotte afhandeling van de overstap.

Review geplaatst op 16 januari 2018, 10:08, door anoniem uit regio Putte

Review Eneco Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aangezien ik nog maar sinds september klant ben bij eneco, kan ik nu nog geen beoordeling geven, dat kan pas na één jaar volgens mij.

- anoniem (Putte)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1688 reviews