Reviews energieleveranciers | Energie

Lees de ervaringen van andere bezoekers over Energietarieven, stroomtarieven, gastarieven. Informeer jezelf en kies bewust voor een nieuwe energieleverancier. Heb je zelf ervaring met sommige energieleveranciers? Deel dan gerust je eigen mening met de rest van onze bezoekers.

Uitleg nodig?
011-37.38.00

e-mail ons | wij bellen u
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1377 reviews
Elegant
Heel tevreden

Review geplaatst op 07 november 2016, 22:32, door Lucas Botterman uit regio Aalter

Review Elegant Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vlotjes overgestapt naar Elegant einde 2014 na groepsaankoop van Test-Aankoop. Prijs van elektriciteit van zowel dag als nachtverbruik is gelijk wat bij veel leveranciers het geval niet is. Heeft meegespeeld in beslissing om over te stappen ook gezien de prijs die toen de laagste was op de markt. Geen goedkopere leverancier gevonden einde 2015 dus gebleven aan dezelfde voorwaarden.

- Lucas Botterman (Aalter)

Schrijf zelf een review over Elegant

Kies nu ook voor een stroomtarief van Elegant

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Watz
Watz is de beste en meest correcte

Review geplaatst op 05 november 2016, 10:48, door Koen uit regio Schilde

Review Watz Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Heel veel leveranciers, maar Watz is voor mij de beste. Duidelijke no-nonsens communicatie. Vriendelijke aanpak. 'Hier ben je nog klant'

- Koen (Schilde)

Schrijf zelf een review over Watz

Kies nu ook voor een stroomtarief van Watz

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Overstap via aanbieders zeer vlot verlopen.

Review geplaatst op 05 november 2016, 09:08, door Leon De Wilde uit regio Zomergem

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tot nu toe ben ik een tevreden klant.

- Leon De Wilde (Zomergem)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Luminus
Te vroeg voor beoordeling

Review geplaatst op 02 november 2016, 17:11, door anoniem uit regio Leuven

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aangezien ik nog geen jaar klant ben van Luminus kan ik nog geen beoordeling geven over de prijs. de overstap was vlot geregeld, maar mijn voorschotfactuur is hoger dan bij Electrabel hoewel er een besparing van +/- 400€ voorgehouden werd

- anoniem (Leuven)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Essent
Verdoken verbrekingsvergoeding

Review geplaatst op 25 oktober 2016, 11:21, door anoniem uit regio Beringen

Review Essent Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Essent rekent hun jaarlijkse abonnementskost per jaar aan, in plaats van het aantal dagen dat je klant bent geweest. Dus als je maar 30 dagen klant bent geweest, moet je toch 80 euro betalen. Hierdoor kan je niet vlot van leverancier veranderen als je toch de hele kost per jaar moet betalen.

- anoniem (Beringen)

Schrijf zelf een review over Essent

Kies nu ook voor een gastarief van Essent

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Snelle en propleemlose overstap

Review geplaatst op 20 oktober 2016, 18:51, door Vandenborre uit regio Ternat

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

tot nu toe zeer tevreden. hebben geen problemen met de overstap gehad. Merken al de besparing...is toch tof zeker?

- Vandenborre (Ternat)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

ENGIE Electrabel
Overstap vlug en correct verlopen

Review geplaatst op 16 oktober 2016, 00:36, door anoniem uit regio Antwerpen

Review ENGIE Electrabel Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aanbieders.be gebruik ik al enkele jaren. Bij eventuele problemen wordt ik duidelijk en op de juiste wijze geholpen. Top !!

- anoniem (Antwerpen)

Schrijf zelf een review over ENGIE Electrabel

Kies nu ook voor een gastarief van ENGIE Electrabel

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Luminus
Mooi instapvoordeel

Review geplaatst op 15 oktober 2016, 13:47, door anoniem uit regio Genk

Review Luminus Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mogelijkheid tot verzekering voor gemakkelijke bekomen van noodhulp bij huishoudelijke problemen

- anoniem (Genk)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een Energietarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

eni
Overgang prima verlopen

Review geplaatst op 13 oktober 2016, 23:37, door Jorissen uit regio Diepenbeek

Review eni Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De overgang is prima verlopen. Wat de prijs betreft zou ik liever wachten om te oordelen tot ik de eindafrekening gezien heb. Voor zover ik weet geldt de verkregen prijs slechts voor één jaar en is het dan beter opnieuw van leverancier te veranderen..?! Vriendelijke groeten

- Jorissen (Diepenbeek)

Schrijf zelf een review over eni

Kies nu ook voor een Energietarief van eni

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (1) | Ongepast?

Luminus
Goede dienstverlening

Review geplaatst op 13 oktober 2016, 09:55, door anoniem uit regio Essen

Review Luminus Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Goede leverancier en goede afhandeling

- anoniem (Essen)

Schrijf zelf een review over Luminus

Kies nu ook voor een stroomtarief van Luminus

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 1377 reviews