Help! Ik verhuis

help ik verhuis - verhuisservice aanbieders.be

Op zoek naar een nieuwe stek? Of hebt u al een nieuwe thuis gevonden? Dan weet u als geen ander dat er veel geregeld moet worden. Vaak nog op het allerlaatste moment. Lijstjes maken, dozen regelen, verhuizer uitzoeken, inpakken, de huur opzeggen enzovoort ... Ow ja, en niet te vergeten het uitzoeken van een energieleverancier en een internetprovider voor het nieuwe adres. “Waar haal ik de tijd vandaan?” Hoor ik u al denken.

Internet, televisie én energie? Dat regelen wij voor u

Wij van Aanbieders.be helpen u graag met het uitzoeken en regelen van uw internet en energie-abonnement. Met onze verhuisservice zorgen wij voor een vlotte aanvraag van uw energie, (vaste) telefonie, internet en televisie-aansluiting. En we regelen alles van A tot Z. Zo kunt u zich focussen op het fijne deel van uw verhuis zoals nieuwe meubels kiezen en samen de inrichting bepalen. Een nieuw huis, een frisse start!

Aanbieders.be: uw online makelaar

Maar daar blijft het niet bij. Met de garantie “wij regelen alles” bedoelen we ook echt alles. Nadat u vlot gesetteld bent in uw nieuwe, gezellige stek, blijven wij de prijzen op de markt volgen en zullen wij u verwittigen als er een extra voordeel voor u te behalen is.

Aanbieders.be blijft dus op de achtergrond proactief uw contracten opvolgen. U hoeft uw kostbare tijd niet te besteden aan het ieder jaar vergelijken van prijzen en leveranciers. Zien wij dat u te veel voor uw energie betaald, of voor uw telefonie, internet of televisie, dan nemen wij het initiatief en stellen wij u, op basis van uw verbruik en persoonlijke situatie, de voordeligste formule voor.

Onze belofte

Laat ons uw vaste aanspreekpunt zijn. Dan hoeft u niet zelf naar al die bedrijven te bellen. Wij beloven u:
  • Een betrouwbare partner te zijn, en niet enkel tijdens uw verhuis.
  • Proactief met u in contact te blijven voor vragen maar ook om uw contracten proactief op te volgen.
  • De meest voordelige formules voor energie, telefonie, internet en tv voor te stellen, op maat van uw behoefte.

Vul het formulier in voor een zorgeloze verhuis:

Wilt u snel en professioneel geholpen worden? U kunt ons bellen op het nummer 011-37.38.00 of vul het formulier in en wij bellen u terug.

Lees ook:

Aanbieders.be Verhuisdienst

Maak nu gebruik van de gratis verhuisdienst van Aanbieders.be.