Over Lampiris

Lampiris is een energieleverancier die uitsluitend 100% groene energie opwekt via hernieuwbare energiebronnen, zoals Windenergie (38,71%), Biomassa/-gassen (33,23%) en Waterkracht (20,94%). Iedere dag koopt Lampiris energie in die volgens deze principes 100% groen en betrouwbaar is. Voor Lampiris is het belangrijk dat zij deze energie op lange termijn kunnen aanbieden tegen dezelfde prijs als die van traditionele energie.

Lampiris is als enige energieleverancier nog altijd in staat om op een milieuvriendelijke manier energie te leveren aan Belgische huishoudens (Waals, Vlaams en Brussels grondgebied) en daarbij als enige leverancier volledig onafhankelijk te zijn van de traditionele grote energienetten.

De onderneming werd in 2003 opgericht door 2 jonge ondernemers (een Waal en een Vlaming) en is gevestigd in Luik. Op 1 mei 2009 telde Lampiris meer dan 225.000 klanten en heeft meer dan 70 personen in dienst. In Brussel en in het Waals Gewest is Lampiris de marktleider voor 100% groene energie.


Het is de overtuiging van Lampiris dat groene energie de toekomst is, en voor die groene toekomst hebben zij nood aan een duurzame relatie met haar klanten. Lampiris steunt eveneens projecten voor de bescherming van het milieu zoals «World Land Trust » (financiële steun).

 
Lampiris

of bel 011-29 07 24 voor vrijblijvend advies

De ervaringen van andere bezoekers: lees objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   8,5/10


Deze gemiddelde tevredenheidsscore werd berekend op basis van 378 beoordelingen. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals u, en niet door Lampiris of Aanbieders.be.

Schrijf zelf een review over Lampiris

  •    8,9/10
  •    8,1/10
  •    8,1/10
  •    9,1/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 378 reviews
Lampiris
Facturatie is een groot drama

Review geplaatst op 03 april 2013, 11:01, door Jst uit regio Liège

Review Lampiris 100% Groen Vlaanderen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In het begin liep alles vlot echter nu is het dus een grote puinhoop. Klantendienst bellen dan krijg je ook nog eens een antwoord als ik weet het niet waarom. Ze zijn niet in staat facturen correct te sturen beloven van alles maar niets, nada op het eind. Back office van mylampiris werkt ook al niet. Netwerk infrastructuur die ze hebben staan kan het allemaal niet aan. Ga nu maar overstappen. En ze zijn ook nog eens niet de goedkoopste.

- Jst (Liège)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (1) | Ongepast?

Lampiris
Jammergenoeg niet meer de goedkoopste.

Review geplaatst op 28 januari 2013, 04:35, door anoniem uit regio Eeklo

Review Lampiris 100% Groen Vlaanderen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik ben nu reeds een aantal jaren bij Lampiris. De tarieven voor gas zijn nog relatief. Voor electriciteit, zijn ze echt niet zo goedkoop meer. Ik heb toch eens vergeleken met Eneco en het scheelt toch 140€ per jaar, dat ik bij Eneco goedkoper ben. Mijn contract gaat nu voor het derde jaar in. Ik heb de klantendienst gecontacteerd, en gevraagd aan welke prijs ik zat. Ik kreeg onmiddellijk antwoord (heel vriendelijk). Ik heb dezelfde vraag gesteld aan Lampiris via mail. En ik kreeg na 2 dagen antwoord, maar met een totaal ander "hoger" tarief. Welke is nu de juiste. Scheelt het een 10€ dan verander ik niet, maar voor een 140€ per jaar...ben nog in twijfel. Natuurlijk heb ik wel voordelen als lid van Test-Aankoop. Maar bij Eneco en Octa+ ook. Aan iedereen goede raad, vergelijk om de 6 m

- anoniem (Eeklo)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Goede service

Review geplaatst op 16 oktober 2012, 11:09, door Monnens uit regio Hasselt

Review Lampiris 100% Groen Vlaanderen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (1) | Ongepast?

Lampiris
Overbelast of niet weten wat ze doen ?

Review geplaatst op 09 oktober 2012, 11:25, door Wilfried uit regio Aalst

Review Lampiris 100% Groen Vlaanderen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Meer dan 6 maand geleden alles ingevuld de overstap datum bevestigd gekregen, na de overstap liep mijn domicilatie verder bij Octa+ na een paar telefoontjes naar octa+ plus te weten gekomen dat Lampiris nooit mijn aanvraag tot overstap deed. Na enkele telefoontjes bij Lampiris mijn klanten nummer gekregen, ze gingen nakijken wat er loos was en ik heb er nooit meer van gehoord, zodoende zit ik nog steeds bij Octa+ . Ik zoek nog steeds de goedkoopste voor 2 voudige elektriciteitsmeter en gas ..

- Wilfried (Aalst)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Neen (2) | Ongepast?

Lampiris
Correcte prijs en vriendelijke medewerkers

Review geplaatst op 24 juli 2012, 10:19, door Roger Desmedt uit regio Essen

Review Lampiris 100% Groen Vlaanderen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben nu ca 1 jaar klant, en kan niets verkeerd zeggen.Spreken correct Nederlands, en houden zich aan de prijsafspraken.Alleen de overstap van Electrabel verliep kostelijk omdat voor Lampiris maand eindigt op 28 februari dit jaar en volgens Electrabel op 29 februari. Voor deze ene dag 50€ schadevergoeding moeten betalen aan Electrabel. Daar zien ze mij nooit meer.Ben zeer tevreden over Lampiris

- Roger Desmedt (Essen)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (0) | Ongepast?

Lampiris
Zonder respect!!!

Review geplaatst op 19 juni 2012, 19:38, door anoniem uit regio Lommel

Review Lampiris 100% Groen Vlaanderen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij schakelen over van Nuon naar Lampiris op 1 mei 2012. Lampiris regelt alles maar is een maand te vroeg met de overschakeling met als gevolg dat ik bij Nuon een verbrekingsvergoeding moet betalen. Lampiris neemt de schuld op zich en zal mij de verbrekingsvergoeding terug betalen. Alles lijkt in orde. Ik betaal zelfs al een voorschotfactuur aan Lampiris tot ik een brief krijg van Nuon. Welkom terug bij Nuon. Verbazing alom! Lamporis betaalt mijn voorschotfactuur terug en laat ons stikken. Ze vonden uiteindelijk de verbrekingsvergoeding te hoog. Ben mijn verbrekingsvergoeding kwijt maar ook het vertrouwen in Lampiris.

- anoniem (Lommel)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een stroomtarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (18) | Neen (3) | Ongepast?

Lampiris
Een spannende aansluiting...

Review geplaatst op 11 juni 2012, 11:52, door Thomas uit regio Wevelgem

Review Lampiris Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alles is perfect geregeld. Enkel mijn aansluiting was iets minder. Ik had mijn aanvraag gedaan via internet, 2 weken later had ik nog altijd niets gehoord. Daarom heb ik zelf eens gebeld naar de klantendienst. Daar hebben zij mij met hun professionele raad en daad bijgestaan en is alles op tijd goedgekomen zodat ik mijn gasmeter kon laten opendraaien door Eandis.

- Thomas (Wevelgem)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een gastarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (1) | Ongepast?

Lampiris
Gevoel van onbehagen bij inschrijving...

Review geplaatst op 27 april 2012, 17:54, door anoniem uit regio Londerzeel

Review Lampiris Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Normaal (bij internetverkoop) verwacht je dat je pas op het einde van het invullen je fiat geeft door alles te bevestigen... (dan heb je nog de kans om alles 's na te zien) Niet bij Lampiris dus, na je adresgegevens ben je al direct klant (natuurlijk had ik die koeien van letters moeten zien 'Klant worden' maar wie denkt nu zo iets??? Natuurlijk was er een foutje ingeslopen... (geen excuus natuurljk, maar ja wie niet verkeerd klikt werpe de eerste steen...) Gratis nummer gebeld, heel vriendelijk, maar eigenlijk had ik al naar de klantendienst moeten bellen (want ik was al klant...:-) ) dit is natuurljk(?) een 078, dus betalend nummer. Men heeft me toch doorverbonden vanuit het gratis nummer (dus toch gratis deze keer, hoop ik toch) Dus een beetje bezorgd voor wat komen gaat met de tarie

- anoniem (Londerzeel)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een gastarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (15) | Neen (3) | Ongepast?

Lampiris
Sinds ik overstap maakte van essent naar lampiris voel ik mij redelijk gerust :) qua prijs en dienst

Review geplaatst op 15 april 2012, 15:29, door anoniem uit regio Sint-Niklaas

Review Lampiris Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De prijs zit goed bij Lampiris ,er is zelfs een zak aangekondigd wat betreft de prijs naar de toekomst toe .

- anoniem (Sint-Niklaas)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een gastarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (3) | Ongepast?

Lampiris
Oké.

Review geplaatst op 13 april 2012, 19:50, door anoniem uit regio Hoeilaart

Review Lampiris Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

vlotte overstap. duidelijke factuur.

- anoniem (Hoeilaart)

Schrijf zelf een review over Lampiris

Kies nu ook voor een gastarief van Lampiris

Vond je deze review nuttig? Ja (8) | Neen (0) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 378 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Lampiris

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Lampiris, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Lampiris? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Lampiris als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Lampiris hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige energieleverancier.

Klantendienst Lampiris: Rue Saint Laurent, 54, 4000 Luik - Klant worden: 011-29 07 24 - Bestaande klanten: 011-49 49 48