Over Eneco

Eneco is 100% duurzame energie!

Eneco produceert en levert uitsluitend stroom uit slimme, duurzame bronnen zoals zon, wind of biomassa. Ze investeren volop in Belgische projecten die duurzame energie opwekken. Vandaag wordt al 43% van de stroom hier geproduceerd, tegen 2016 wil Eneco al de elektriciteit in België produceren.
Eneco bewijst dat duurzaam ook betaalbaar kan zijn. U kiest voor energie uit hernieuwbare bronnen, maar u profiteert toch van scherpe tarieven.
Eneco geeft zijn klanten waar ze recht op hebben: heldere facturen, duidelijke communicatie en een snelle en efficiënte klantendienst. Want tevreden klanten zijn duurzame klanten!

Eneco, samen gaan we voor duurzaam!

 
Eneco

of bel 011-29 07 28 voor vrijblijvend advies

De ervaringen van andere bezoekers: lees objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   9,1/10


Deze gemiddelde tevredenheidsscore werd berekend op basis van 439 beoordelingen. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals u, en niet door Eneco of Aanbieders.be.

Schrijf zelf een review over Eneco

  •    9,3/10
  •    8,9/10
  •    8,7/10
  •    9,5/10
Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 439 reviews
Eneco
Ik denk goede dienstverlening!!

Review geplaatst op 26 mei 2013, 17:27, door Haegeman uit regio Vilvoorde

Review Eneco 100% Belgische groene stroom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

mijn bericht te vlug verstuurd, ik wou dus nog melden dat ik nu volgens mij niet kan weten of ik voordeliger zit bij Eneco dan bij electrabel, ik denk het wel, maar omdat ik nu al de afrekening (slimme meters)kreeg na een strenge winter, moet ik maandelijks meer betalen, van 86.01 naar 91.00 ik hoop toch voordeliger uit te komen na 1 jaar aansluitng ttz op 24.09.2013, ik denk dat het overal wat is!

- Haegeman (Vilvoorde)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Professioneel en "vrij" transparant

Review geplaatst op 20 april 2013, 23:57, door anoniem uit regio Wichelen

Review Eneco Aardgas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik had recentelijk een vraag ivm mijn afrekening. Ik ben klant geworden nav de groepsaankoop Oost-Vlaanderen 2012 en was van mening dat de tarieven toen voor één jaar vast lagen, wat achteraf niet het geval bleek te zijn. (Ik was abuus). De klantendienst (Wendy) lichtte alles zeer concreet toe. deze manier van werken boezemt me veel vertrouwen in.Recentelijk nieuw voorstel voor vernieuwing gekregen. Op basis v/d toelichting die ik vd klantendienst ontving is dit aanbod voor mij veel begrijpelijker. Zonder deze extra toelichting blijft het echter moeilijk begrijpbaar. Ik zou hen aanraden om in de toekomst hun aanbod nog beter te detailleren door ondermeer vermelding te maken van de diverse bronnen waarop hun tarieven worden gebaseerd. Dat zou achteraf mogelijks extra werk uitsluiten.

- anoniem (Wichelen)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een gastarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Promoties niet duidelijk op factuur

Review geplaatst op 06 maart 2013, 11:29, door Pillaert Jean Pierre uit regio Hooglede

Review Eneco 100% Belgische groene stroom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

vroeger één ven de laaagste prijzen ,nu niet meer de promoties (factuur vie computer,10 euro,reductie als je gas en electriciteit samen aankoopt,niet meer te bespeuren.

- Pillaert Jean Pierre (Hooglede)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Eerlijk en transparant

Review geplaatst op 01 februari 2013, 17:09, door anoniem uit regio Herent

Review Eneco 100% Belgische groene stroom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geen gedoe achter de schermen van verlengingstarieven en upsell naar duurdere nutteloze services

- anoniem (Herent)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (1) | Ongepast?

Eneco
Veel beter dan electrabel

Review geplaatst op 17 december 2012, 20:22, door anoniem uit regio Turnhout

Review Eneco 100% Belgische groene stroom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Neen (0) | Ongepast?

Eneco
Ik heb nog geen eindafrekening ontvangen ,deze zou in december gestuurd worden

Review geplaatst op 28 november 2012, 01:56, door Maesen uit regio Maasmechelen

Review Eneco 100% Belgische groene stroom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

heb weer ingeschreven ishoor klantnr CU021132/nu nog enkelvoudige dagtarief svp contact via e-mail ivm slechthorendheid en tel.kontakt gaat zeer moeizaam bvd mvg J.Maesen

- Maesen (Maasmechelen)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Neen (1) | Ongepast?

Eneco
Zichtbaar aanwezig met windmolens en zonneparken, een geloofwaardige leverancier

Review geplaatst op 15 oktober 2012, 16:58, door anoniem uit regio Oud-Turnhout

Review Eneco 100% Belgische groene stroom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

blijven investeren opdat ze in de top 3 blijven en hun doel realiseren in 2016

- anoniem (Oud-Turnhout)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (5) | Neen (2) | Ongepast?

Eneco
Fantastisch, wat een service en de prijs valt heel goed mee ben zeer tevreden

Review geplaatst op 10 oktober 2012, 14:41, door Braeckman uit regio Wichelen

Review Eneco 100% Belgische groene stroom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ben aangesloten wat betreft gaslevering, zeer tevreden wat prijs betreft kan bijna niet wachten tot de levering van electriciteit kan doorgaan, dat gebeurd op 1 januari 2013 ben benieuwd wat dat geeft

- Braeckman (Wichelen)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Neen (1) | Ongepast?

Eneco
Pas overgestapt

Review geplaatst op 14 september 2012, 15:53, door anoniem uit regio Oud-Turnhout

Review Eneco 100% Belgische groene stroom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ik zie dat eneco investeert, windmolens in oud-turnhout,in groene energie.Toch vind ik het jammer dat ze niet de prijsbreker zijn maar hun visie staat me alleszins aan.tegen 2016 groene stroom uit hun projecten voor Belgie. Dat is toch beter dan Doel en tihange die met scheuren zit.Wat geeft dat in de toekomst?? Armand Pien zaliger zei ook dat de ramp in tsjernobil geen gevolgen hadvoor ons land.Waarom sluiten in verschillende landen, vooral Duitsland ,alle kerncentrales?? Is er meer onheil op komst met deze oude centrales ? uistap nu realiseren!!!!

- anoniem (Oud-Turnhout)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (4) | Ongepast?

Eneco
Particuliere aankoop voor combinatiepakket is beter dan groepsaankoop, begrijp wie begrijpen kan

Review geplaatst op 29 juli 2012, 12:10, door Leyman uit regio Horebeke

Review Eneco 100% Belgische groene stroom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

spijtig, zoveel mensen overstap gedaan, waaronder ook ik,wat stel ik vast,prijzen vanaf 1/06/2012 GOEDKOPER, dan groepsaankoop, ga ik rekening met houden

- Leyman (Horebeke)

Schrijf zelf een review over Eneco

Kies nu ook voor een stroomtarief van Eneco

Vond je deze review nuttig? Ja (11) | Neen (8) | Ongepast?

Eerste « Vorige 123456789 Volgende » Laatste
1-10 van 439 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Eneco

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Eneco, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Eneco? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Eneco als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Eneco hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige energieleverancier.

Klantendienst Eneco: Battelsesteenweg 455i, 2800 Mechelen - Klant worden: 011-29 07 28 - Bestaande klanten: 0800-202 20